Screenshots

Description

Solucionar una incidència al Prat, ara és a les teves mans.

· Aquesta aplicació ha estat creada per l'Ajuntament del Prat amb l'objectiu de facilitar la participació ciutadana per millorar el manteniment dels espais públics i del mobiliari urbà de la ciutat.

· Permet la creació d'avisos d'incidències detectades pels usuaris, en l'àmbit del Prat de Llobregat. L'aplicació estarà disponible en tot el terme municipal, excepte la zona aeroportuària, el Polígon Pratenc, el polígon Mas Blau i el Polígon Manso
Mateu. L'aplicació no estarà disponible fora d'aquest àmbit.

· Amb tu, un Prat millor permet categoritzar el tipus d'incidència, adjuntar o fer una fotografia, geolocalitzar la imatge a Google Maps i enviar-la al departament de Manteniment i Serveis de l'Ajuntament del Prat, departament responsable de donar-hi solució. El temps de resolució dependrà del tipus d'incidència i de la gestió que calgui fer.

· L'Ajuntament del Prat enviarà un correu electrònic per informar que la incidència ha estat rebuda correctament. Així mateix, si l'usuari no manifesta el contrari, se li notificarà el resultat de la tramitació de la incidència en el correu electrònic facilitat.

· Si la incidència pogués suposar un perill per a la ciutadania, cal trucar directament a Manteniment i Serveis (telèfon 93 478 62 21) o a la Policia Local (934 787 272 / 092), les tardes, nits i festius, per tal que es pugui actuar al moment.

· L'aplicació ha estat desenvolupada per www.aiscadmobile.com.

What’s New

Version 2.3.2

Millores en realització de fotografies

Information

Provider
Ajuntament del Prat de Llobregat
Size
26.3 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like