Captures d’écran

Description

De officiële Belgian Cycling app is een must voor fans van het Belgische wielrennen. De app neemt je letterlijk mee in de wedstrijd door de stem van RadioTour live te streamen naar je smartphone. Download nu de app en volg de wedstrijdsituatie op de voet: wie zit er mee in een ontsnapping, wie heeft te kampen met een lekke band of wie is betrokken bij een valpartij? De stream zal beschikbaar zijn in alle Belgische wegwedstrijden waar RadioTour aanwezig is: van jeugdwedstrijden over de voorjaarsklassiekers tot Belgische Kampioenschappen en meer.

Daarnaast biedt deze app een exclusieve blik achter de schermen van onze nationale ploegen, word je op de hoogte gehouden van nieuws rond Belgische Kampioenschappen en andere Belgian Cycling wielerevents en deel je jouw mening via polls en wedstrijden.

Nouveautés

Version 1.3

Er was een probleem met de Twitter feed. Dit hebben we in deze versie opgelost. Zo kunnen jullie weer de meest interessante wieler tweets lezen.

Confidentialité de l’app

Le développeur Belgian Cycling n’a fourni aucune information à Apple concernant ses pratiques en matière de confidentialité et de traitement des données. Pour en savoir plus, consultez la politique de confidentialité du développeur.

Aucune information fournie

Le développeur devra fournir des informations quant à la confidentialité des données au moment de soumettre la prochaine mise à jour de son app.

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Vous aimerez peut-être aussi