Captures d’écran

Description

Hotel Best Western Central Arad ****

Situat în mijlocul Aradului, Best Western Central oferă acces ușor la toate instituțiile publice, artistice și culturale principale. Acesta a fost reamenajat în 2012 și oferă parcare păzită. Toate camerele Hotelului Best Western Central sunt dotate cu aer condiționat și oferă acces gratuit la internet wireless.

Restaurantul hotelului Best Western Central Arad, poate găzdui aproximativ 80 de persoane, fiind compus dintr-un salon, o terasă generoasă de vară cu o capacitate de 40 de persoane, unde vă puteți relaxa în lunile calde.

Vă oferim un meniu internațional variat, cu preparate culinare care pot satisface și cele mai exigente gusturi. Calitatea și profesionalismul sunt punctele noastre forte și suntem întotdeauna atenți la nevoile dumneavoastră.

Nouveautés

Version 1.2.1

- added GDPR privacy policy
- bug fixes

Confidentialité de l’app

Le développeur Papionne n’a fourni aucune information à Apple concernant ses pratiques en matière de confidentialité et de traitement des données.

Aucune information fournie

Le développeur devra fournir des informations quant à la confidentialité des données au moment de soumettre la prochaine mise à jour de son app.

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi