Captures d’écran

Description

Op de webshop voor huidverzorging vindt u producten van Decleor, Clinique, Medex, Dr Eckstein, Webecos, Tweezerman en nog veel meer merken voor de verzorging van uw huid.

"Where Beauty Begins", dat is onze slogan. Ons begin is het jaar 1990, sindsdien zijn wij actief op het gebied van huidverzorging en cosmetica. Eerst door middel van een schoonheidssalon en sinds 2012 ook met onze eigen online shop, Care for Skin.

Care for Skin biedt een groot assortiment aan huidverzorging en make-up. Verschillende merken en producten die ontwikkeld zijn vanuit verschillende visie's en met verschillende ingrediënten. Met dit ruime aanbod bieden wij voor elk een passend product en hebben wij de beste producten in huis om uw huid gezond te houden.

Confidentialité de l’app

Le développeur The Alpha Men n’a fourni aucune information à Apple concernant ses pratiques en matière de confidentialité et de traitement des données. Pour en savoir plus, consultez la politique de confidentialité du développeur.

Aucune information fournie

Le développeur devra fournir des informations quant à la confidentialité des données au moment de soumettre la prochaine mise à jour de son app.

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Vous aimerez peut-être aussi