Captures d’écran

Description

Introductie
Kun jij EHBO verlenen? Jaarlijks raken 7,6 miljoen mensen gewond bij een ongeval. Met de vernieuwde EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis heb je altijd betrouwbare informatie over hoe je bij deze ongevallen handelt. Of het nu gaat om een tekenbeet, epilepsie of hyperventilatie, de app vertelt je duidelijk wat je moet doen bij elk ongeval.
Met de officiële EHBO-app van het Nederlandse Rode Kruis ben je altijd voorbereid op ongevallen en hoef je in geval van nood niet ver te zoeken voor betrouwbare informatie.

Download de app nu!Waarom kies je voor de EHBO-app van het Rode Kruis?
-Officiële app van het Nederlandse Rode Kruis
-Informatie over meer dan 80 veelvoorkomende EHBO-situaties
-Handig bij bijna alle ongevallen, van tekenbeten tot snijwonden
-Betrouwbare en actuele informatie
-Eenvoudige instructies volgens de officiële richtlijnen
-Geeft snel de juiste informatie, ook bij nood of paniek
-Gesproken instructies bij o.a bewusteloosheid, reanimeren en brandwonden
-Zoekfunctie om specifieke letsels snel te vinden
-Persoonlijke inbox met speciaal voor jou geselecteerd EHBO-nieuws
-Met link naar webshop van het Rode Kruis voor producten en cursussenNieuw
Nieuw: De EHBO-app is nu slimmer dan ooit. Vertel ons welk profiel het beste bij je past en wij zorgen dat de EHBO-tips daarop aansluiten.
Daarnaast is de EHBO-app nog verder geoptimaliseerd voor de nieuwste telefoons.

Download de app nu om alle nieuwe features te ontdekken!Welke ongevallen en EHBO-situaties?
De app biedt hulp bij de meest voorkomende EHBO-situaties. Er zijn gesproken instructies bij noodgevallen zoals bewusteloosheid, brandwonden en reanimeren. Daarnaast vind je geschreven instructies over meer dan 80 situaties waarbij EHBO noodzakelijk is, zoals hyperventilatie, wespensteken of een bloedneus.


Geen ziekenhuis, wel EHBO
De app is vooral bedoeld voor noodgevallen waarbij niet direct medische hulp van een arts nodig is, maar waarbij EHBO nodig is. Per ongeval of situatie geven we aan hoe je de situatie herkent. Daarna leggen we in overzichtelijke stappen uit wat je zelf kan doen. Uiteraard geven we ook aan wanneer het verstandig is om toch contact op te nemen met de huisarts of de huisartsenpost, of om 112 te bellen.


Gesproken instructies: reanimeren
Voor reanimeren biedt de app een gesproken instructie. In twaalf duidelijke stappen begeleidt de app je bij het reanimeren. Hiermee kun je in een stressvolle situatie correct medisch handelen. De instructie kan op elk moment gepauzeerd wordt. Ook is het mogelijk om vanuit het instructiemenu direct 112 te bellen.

Let op: De app geeft niet aan waar AED’s hangen.


Gesproken instructies: brandwonden
Bij brandwonden begeleiden we je in vier eenvoudige stappen rondom koelen, het verwijderen van kleding en het afdekken van de brandwonden. We geven aan wanneer 112 gebeld moet worden bij brandwonden en bieden je de mogelijkheid om dat meteen vanuit de app te doen. Ook voor bewusteloosheid, hevige bloedingen vergiftiging en ernstige verslikking is er een gesproken instructie.


Meer voor je gezondheid: EHBO-producten en -cursussen
In de app vind je een link naar de webshop van het Nederlandse Rode Kruis. Hier vind je verschillende EHBO-producten en cursussen. De EHBO-cursussen zijn gericht op verschillende situaties (sport, outdoor, in- en om het huis) en/of verschillende doelgroepen (baby’s, kinderen of volwassen).


Het Nederlandse Rode Kruis
Het Rode Kruis staat voor hulp aan mensen in nood. Dichtbij als je je enkel verzwikt tijdens een hardloopwedstrijd, maar ook ver weg. Via 197 afdelingen bieden we hulp, bijvoorbeeld bij evenementen en bij rampen. Het Nederlandse Rode Kruis maakt deel uit van het Internationale Rode Kruis- en de Rode Halve Maanbeweging. Met de EHBO-app willen wij bijdragen aan ons doel: hulp bieden aan mensen in nood.

Nouveautés

Version 7.9

Nieuw: De EHBO-app is nu slimmer dan ooit. Vertel ons welk profiel het beste bij je past en wij zorgen dat de EHBO-tips daarop aansluiten.
Daarnaast is de EHBO-app nog verder geoptimaliseerd voor de nieuwste telefoons.


Download de app nu om alle nieuwe features te ontdekken!

Notes et avis

4,0 sur 5
1 note

1 note

Moi-HdL ,

Helaas alleen Nederlandse informatie

Helaas werkt de locatie van de dichtsbijzijnde EAD en hulppost uitsluitend in Nederland. Het zou een goed idee zijn wanneer het Rode Kruis hiervoor internationale afspraken maakt zodat ze ook informatie van buiten Nederland beschikbaar kan stellen. Want deze app wordt ook buiten Nederland gebruikt!

Confidentialité de l’app

Le développeur Het Nederlandse Rode Kruis a indiqué que le traitement des données tel que décrit ci‑dessous pouvait figurer parmi les pratiques de l’app en matière de confidentialité. Pour en savoir plus, consultez la politique de confidentialité du développeur.

Données n’établissant aucun lien avec vous

Les données suivantes peuvent être collectées, mais elles ne sont pas liées à votre identité :

  • Emplacement
  • Identifiants
  • Diagnostic

Les pratiques en matière de confidentialité peuvent varier, notamment en fonction des fonctionnalités que vous utilisez ou de votre âge. En savoir plus

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi