Captures d’écran

Description

Digitaalinen Golf Digest Suomi

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Golf Digest Suomi on koostettu uudelleen iPad-, iPhone ja iPod-laitteelle. Voit lukea lehteä sekä ostaa uusimman numeron ja ladata numerot kirjastoon.

Voit ostaa lehtiä irtonumeroina tai tunnistautua kestotilaajaksi, ja ladata tilaukseesi kuuluvat lehdet.

Golf Digest Suomen digitaalinen versio julkaistaan lehden ilmestymispäivänä. Versio sisältää painetun lehden sisällön sekä runsaasti lisämateriaalia: mm. opetusvideoita, henkilöhaastatteluita sekä välinetestejä ja golfkohteiden esittelyjä.
Lisäksi kaksi viikkoa ennen vuoden jokaista major-kilpailua ilmestyy digitaalinen MAJOR-EXTRA, joka sisältää syväluotauksen kilpailusta, pelikentistä ja kuumimmista pelaajista.

Lataaja saa luettavakseen ilmaisen näytenumeron, jossa on Golf Digest Suomessa jo julkaistuja juttuja.

Golf Digest Suomi on ilmestynyt syksystä 2007 lähtien. Osa lehden sisällöstä on Conde Nastin USA:ssa julkaisemasta emolehdestä. Golf Digestiä lukemalla tiedät miten, millä ja missä pelaat. Digilehdessä opetusjutuissa on mukana myös videoita.

Golf Digestin kansainväliseen valmentaja- ja pelaajakuntaan kuuluvat maailman huiput: mm. valmentajat Butch Harmon, David Leadbetter, Hank Haney ja Sean Foley. Pelaavia avustajia ovat mm. PGA Tourin Tom Watson, Jack Nicklaus, Arnold Palmer, Rickie Fowler ja Phil Mickelson. LPGA Tourin pelaavia avustajia ovat Paula Creamer, Yani Tseng ja Annika Sörenstam.

Suomalaisista huipuista mukana ovat mm. Mika Piltz, Timo Rauhala, Mikko Korhonen, Minea Blomqvist-Kakko ja Kaisa Ruuttila.

Golf Digest Suomi digital edition. This app gives you the ability to purchase all yearly eight digital issues + four MAJOR-EXTRA’s through iTunes and to read and store as many digital issues as you´d like within the same app.

Nouveautés

Version 2.1.2

- Yleinen tukipäivitys uusimmille iOS-versioille ja -ominaisuuksille

Informations

Distributeur
Otavamedia oy
Taille
8.9 Mo
Catégorie
Sports
Compatibilité

Nécessite iOS 8.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Anglais

Âge
4+
Copyright
Prix
Gratuit
Achats intégrés
  1. Golf Digest Suomi 1/2013 9,99 €
  2. Golf Digest Suomi 2/2013 9,99 €
  3. Golf Digest Suomi 3/2013 9,99 €

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi