Captures d’écran d’iPhone

Description

Ben jij ook nieuwsgierig naar de groei van je kind? Met deze app kun je eenvoudig zien hoe je kind (van 0 tot 18 jaar) groeit, hoe lang je kind wordt en of je kind overgewicht heeft. Je krijgt via iGrow tips over gezond eet-, beweeg- en slaapgedrag, zodat je jouw kind kunt helpen bij het behouden van een gezond gewicht. Ook kun je zien waar je samen met je kind in jouw omgeving kunt spelen, wandelen en zwemmen. Bewegen is leuk en kan overal!

Na het invoeren van de gegevens van je kind kun je de groeidiagrammen opvragen. In één oogopslag zie je het resultaat; bijvoorbeeld van rood (obesitas) naar oranje en groen (gezond gewicht). De groeidiagrammen zijn gebaseerd op de landelijke groeistudies, die TNO sinds 1955 regelmatig uitvoert. Deze groeidiagrammen worden ook in de Jeugdgezondheidszorg gebruikt.

Weet jij zelf een leuke speelplek? Geef het door aan plekcheck.nl zodat de locatie ook in de iGrow app komt te staan. Gemeenten kunnen hun speelplaatsen beheren en delen met de iGrow app via de gratis e-dienst Open Landelijke Speelplaatsregistratie (OLS) van GemGids.

Nouveautés

Version 1.9

Voor borstgevoede baby's, die zijn geboren met een geboortegewicht tussen 2500 en 4500 gram en een zwangerschapsduur tussen de 37 en 42 weken, is er voor de eerste twee weken een groeidiagram voor gewichtsverlies beschikbaar.
De iGrow app is nu ook beschikbaar in het Turks. De groeidiagrammen zijn gebaseerd op de referentiewaarden van de WHO. De inhoud van de app is een samenwerking tussen TNO en de Sabri Ülker Food Research Institute Foundation. Om naar deze versie te gaan, ga naar “Kind toevoegen” en vervolgens “Taal instellen”.

Informations

Distributeur
TNO
Taille
8.2 Mo
Compatibilité

Nécessite iOS 7.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Néerlandais, Turc

Âge
4+
Copyright
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi