Captures d’écran

Description

Met de LOXAM app op uw telefoon is uw vloot oneindig aan kwaliteitsmachines. In een minuut tijd staat er morgen een machine op uw projectlocatie. Kiezen voor zekerheid en flexibiliteit? Download de app.

Met de LOXAM app beheert u uw eigen verhuurproces met het grootste gemak. Zie alle afgeronde en lopende materieelhuur in uw eigen omgeving. Vind het volledige facturatie verleden terug en exporteer deze naar uw telefoon. Bestel een machine en zie direct uw persoonlijke prijs aanbod op basis van de eventueel gemaakte afspraken.

LOXAM is uw partner voor het huren van professioneel materieel. Met een netwerk van 1100 vestigingen in 30 landen, waarborgt LOXAM de kwaliteit van haar diensten en advies, ongeacht waar de klant is gevestigd.

Confidentialité de l’app

Le développeur Loxam B.V. n’a fourni aucune information à Apple concernant ses pratiques en matière de confidentialité et de traitement des données. Pour en savoir plus, consultez la politique de confidentialité du développeur.

Aucune information fournie

Le développeur devra fournir des informations quant à la confidentialité des données au moment de soumettre la prochaine mise à jour de son app.

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Vous aimerez peut-être aussi