Captures d’écran

Description

Mobilitatea prin accesarea de oriunde a informatiilor ce va intereseaza este deja solutia identificata ca fiind esentiala in tot ceea ce inseamna apropiere de tehnologia Daikin pentru climatizare rezidentiala sau comerciala.

Primul pas al aplicatiei se refera la alegerea tipului de agent frigorific cu care va functiona instalatia unitatii exterioare, R-32.

Al doilea pas deschide configurarea, avertizandu-va ca este necesara alegerea a cel putin doua unitati interioare pentru a realiza o configurare acceptata. In functie de necesitatile practice de climatizare ale spatiilor detinute se poate selecta puterea unitatii exterioare intre 1,5 kW si 7,1 kW.

Apasand „+” automat unitatea interioara aleasa este condusa catre lista pe care o configurati. Urmatoarea unitate interioara se alege dupa ce apasati „+” din lista configurata, ecranul revenind la lista anterioara cu unitati interioare disponibile.

Puteti repeta aceasta succesiune de pasi pana cand suma puterilor unitatilor de interior alese este sustinuta tehnic de catre unitatea exterioara. In cazul depasirii acestei puteri, sistemul configurator va anunta si va invita sa stergeti una dintre unitati, avand insa posibilitatea de a o inlocui cu o alta de putere mai mica.
Pe masura ce realizati configurarea veti avea permanent afisata si actualizata valoarea de pret totala a intregii configurari.

Al treilea pas este legat de incheierea configurarii pe care ati realizat-o. Butonul albastru „Comanda” deschide un ecran in care sunteti invitat sa completati cateva date simple prin care trimiteti spre verificare configurarea, urmand ca un specialist Bueno Tech sa va contacteze rapid pentru detalii si stabilirea detaliilor montajului.

Oricand aveti nevoie de sprijin in utilizarea configuratorului online multi split folositi-va de butonul galben „?” din dreapta-jos, care permite afisarea detaliata a pasilor ce trebuie urmati in aceasta aplicatie.

Nouveautés

Version 1.24

- fixed some images that were not displaying correctly.

Informations

Distributeur
BUENO TECH SRL
Taille
3.2 Mo
Catégorie
Utilitaires
Compatibilité

Nécessite iOS 8.0 ou une version ultérieure. Compatible avec l’iPhone, l’iPad et l’iPod touch.

Langues

Anglais

Âge
4+
Copyright
Prix
Gratuit

Prend en charge

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Vous aimerez peut-être aussi