Captures d’écran

Description

TicTacTeam is een puzzelspel voor twee spelers, waarin je ontdekt hoe leuk en afwisselend het kan zijn om met elkaar samen te werken.

Je speelt allebei op je eigen iPhone of iPad. Ieder krijgt een voorwerp te zien dat je naar de juiste plek toe moet puzzelen. Door creatief samen te werken kun je elkaar helpen, want soms weet jij de cruciale informatie om de puzzel op te lossen en de ander niet. Je mag niet bij elkaar op het scherm kijken en je mag niet met elkaar praten! En dus zul je gaandeweg leren hoe je op een heel nieuwe manier met elkaar kunt communiceren.

Kunnen jullie slim genoeg samenwerken om de puzzels in TicTacTeam uit te spelen?

In TicTacTeam draait het om:
- Creativiteit
- Communicatie
- Samenwerken
- Aanpassingsvermogen
- En vooral natuurlijk: plezier!

LET OP: Om TicTacTeam te kunnen spelen heb je een teamgenoot nodig. Download allebei TicTacTeam en vorm vervolgens een team via het Game Center.

Bekijk de handleiding online op de support website: https://www.languageininteraction.nl/files/Bestanden/WP7/tictacteam-handleiding.pdf

TicTacTeam is gebaseerd op een spel dat gebruikt wordt op het Donders Instituut in Nijmegen om onderzoek te doen naar hoe mensen met elkaar communiceren. TicTacTeam is een onderdeel van het Language in Interaction project (een groot taal-hersenonderzoek), waarbinnen momenteel nog meer leuke taal-apps worden ontwikkeld.

Nouveautés

Version 2.0

• Speel Tic Tac Team nu ook op je iPhone!
• Nodig je vrienden nu direct uit via het Game Center.
• Enkele bug-fixes met betrekking tot de netwerkverbinding.

Confidentialité de l’app

Le développeur Radboud University Nijmegen n’a fourni aucune information à Apple concernant ses pratiques en matière de confidentialité et de traitement des données.

Aucune information fournie

Le développeur devra fournir des informations quant à la confidentialité des données au moment de soumettre la prochaine mise à jour de son app.

Prend en charge

  • Game Center

    Défiez vos amis et consultez les classements et réalisations.

  • Partage familial

    Jusqu’à six membres de la famille peuvent utiliser cette app lorsque le partage familial est activé.

Du même développeur

Vous aimerez peut-être aussi