AgriPortal 4+

Agrilinkhub SRL

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Cu această aplicație primiți cele mai recente informații de la AgriPortal - аnaliza pieței pentru cereale și semințe oleaginoase, uleiuri vegetale și șroturi, actualizări zilnice ale prețurilor și alte noutăți.
AgriPortal oferă informații prompte, fiabile și cuprinzătoare despre ceea ce se întâmplă pe principalele piețe de cereale și semințe oleaginoase din România, Balcani, Europa, regiunea Mării Negre și din lume.


Accentul nostru este pus pe știrile și prețurile grâului de panificație, grâului furajer, porumbului, floarea-soarelui, rapiței, orzului, soiei, precum și pentru derivații acestora - șroturi, uleiuri, DDGS, tărâțe etc.
Misiunea noastră este de a deveni un punct de plecare în luarea unor decizii în cunoștință de cauză despre vânzări și gestionarea riscurilor din domeniul complex și volatil al comerțului cu cereale.

App Privacy

The developer, Agrilinkhub SRL, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Finance
Business
Business
Productivity
Business