iPhone Screenshots

Description

De Audi Car Assistant app is er nu voor iedere nieuwe Audi rijder.
Met een connected Audi maakt u optimaal gebruik van alle connected features in de Audi Car Assistant App. U kunt de Audi Car Assistant module ook laten inbouwen in uw A3, A4 en Q2 vanaf bouwjaar 2010. Kijk op audi.nl/audicarassistant voor een overzicht van de modellen of het laten inbouwen van een module.

DASHBOARD
Vanuit het dashboard scherm heeft u altijd toegang tot de meest relevante informatie en services voor u op dat moment.

MIJN AUTO
Lees alle ins & outs over uw auto. Van de juiste motorolie tot de gewenste informatie in het geval van een systeemstoring. En dankzij de locatievoorziening ziet u altijd exact waar uw auto is, in binnen en buitenland.

RIJSTIJL SCORE
Met de Rijstijl score weet u precies wat zuinig rijden is. Ontvang handige feedback om uw Rijstijl score keer op keer te verbeteren en uw positie op het Audi leaderboard te overtreffen. Geloof ons, besparen op uw verbruik was nog nooit zo leuk.

MIJN RITTEN
Hier vindt u al uw gemaakte ritten in één overzicht en met de verbeterde rittenadministratie blijven uw zakelijke- en privékilometers strikt gescheiden. Koppel uw Private Lease contract van Volkswagen Leasing B.V. aan de app en u krijgt tevens eenvoudig inzicht in uw Private Lease kilometers en kosten.

ONDERHOUD
Met de app bent u altijd up to date van een aankomende service beurt. En in geval van pech kunt u dag en nacht de Audi Mobiliteitsservice inschakelen. Zelfs in het buitenland.
En er is nog veel meer! Download de app en ontdek het gemak.

PARKEREN

Betaald parkeren is met Parkmobile een fluitje van een cent. U krijgt automatisch een melding als u in een gebied met betaald parkeren staat. Wanneer u wegrijdt, of als de maximale parkeerduur is verstreken, stopt de betaling direct. U betaalt dus nooit teveel. Beschikt u over een parkeervergunning of een eigen parkeerplek, dan stelt u eenvoudig een uitzondering in zodat u geen meldingen meer ontvangt.

LET OP! Negeer nooit brandende waarschuwingslampjes en tekstmeldingen op het dashboard van uw auto. Het kan leiden tot stilvallen van uw auto in het verkeer, ernstige ongevallen of blijvend letsel.

What’s New

Version 2.1.2

Diverse problemen opgelost:

- aantal trips waren niet zichtbaar
- voorkeursdealer kiezen
- aanmaken account en koppelen voertuig

Information

Provider
MIND B.V.
Size
66.2 MB
Category
Travel
Compatibility

Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like