iPhone Screenshots

Description

Dragii mei,

Acestă aplicație este locul în care se regăsesc laolaltă rezultatele preocupărilor mele atât în zona materialelor scrise, cât și în cea a emisiunilor TV pe care le realizez și, nu în ultimul rând, în zona pasiunii legate de muzica folk.


Astfel, în acest moment, aplicația este structurată astfel:

Articole și Publicații
Există două subcapitole
(1) Un capitol în care sunt prezentate articolele pe care le scriu în diverse publicații (ZF, Republica, Bursa, Revista Valoarea, Financial Intelligence, JURIDICE. ro) precum și pe blogul www.vascu.ro, care, pe lângă materialele și publicațiile enumerate mai sus, conține și alte texte pe care le-am scris pe diverse teme.
(2) Am publicat în format pdf cartea pe care am scris-o în anul 2015 - Despre evaluare și Verificarea evaluarii și teza de doctorat pe care am susținut-o în anul 2012.

Emisiuni TV
Sunt implicat în două proiecte de televiziune. Primul, Veridice, a debutat la TVR 1 și se continua, începând cu septembrie 2017, la Digi24. Este o pastilă săptămânală cu o durată de 2 minute care prezintă „adevăruri economice" utile fiecăruia dintre noi. Găsiți în acest capitol toate emisiunile de până acum și urmează a fi postate toate emisiunile viitoare.
Al doilea proiect TV se numește Dialoguri de Valoare, o emisiune de cca jumătate de oră, gazduită de postul de televiziune Profit.ro, în care, împreună cu partenerii de dialog, încercăm să îi provocăm pe cei care ne urmăresc să extragă valoarea din dialogurile propuse.

Cântece
O pasiune mai veche pe care am materializat-o începând cu anul 2016 când întâlnirea cu Vlady Cnejevici a condus la apariția a două albume: A XI-a poruncă... Zâmbește (2016) și Iubirea în Gândire (2019).
În această secțiune de cântece se găsește atât varianta audio a fiecăruia, cât și imagini sau videoclipuri pentru unele dintre cantece.
Vor urma și alte secțiuni, cum ar fi: prezentări de la conferințe, galerie foto etc.


Despre mine:
Sunt maramureșean, chiar lăpușan, născut în 1970, sunt inginer apoi economist și doctor în economie, am început munca (activitatea de evaluare) la Darian în anul 1995, am devenit parte din echipa KPMG în anul 2008 și am fondat împreuna cu un grup de oameni mai valoroși decât mine compania Veridio în anul 2015.
Am fost președinte ANEVAR între anii 2008-2009 și 2014-2015. Am mai fost și membru în boardul asociației europene a organizațiilor de evaluatori TEGoVA începând cu anul 2008.
Am scris diverse articole în presă, suporturi de curs și cartea „Despre evaluare și verificarea evaluării” în anul 2015. Am trăit clipe de neuitat în tinerețe împreună cu chitara și prietenii dragi.
Îmi plac încrederea și omenia. Și a căuta soluții la probleme, și nu probleme pentru soluțiile găsite deja!

What’s New

Version 1.1

Îmbunătățiri aduse notificărilor

App Privacy

The developer, Ioan-Cristian Rosa, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like