Screenshots

Description

Dariknews.bg е сред лидерите в информационното обслужване в България. Сайтът предлага на читателите си бърза, точна и обективна информация за случващото се в страната и света, както и гледните точки, реакциите, коментарите и анализите към събитията и процесите у нас и в чужбина. Авторските новини са запазена марка на Dariknews.bg.

Богатото информационно съдържание е плод на работата на редакторския екип на сайта и журналистите от Дарик радио. Нашите читатели имат възможността да следят потока от новини и на местно ниво в 18 града на страната - София, Варна, Пловдив, Благоевград, Сливен, Хасково, Русе, Бургас, Габрово, Добрич, Шумен, Враца, Кюстендил, Плевен, Велико Търново, Стара Загора, Кърджали и Разград, чрез специалните ни регионални страници.

Потребителите могат да „погледнат“ към случващото се благодарение на своевременно представените видео и снимки към материалите от страната и чужбина.

Освен сериозната и прецизна информация даваме на читателите и доза развлечение, и усмивка чрез рубриката ни „Любопитно“.

Dariknews.bg - oбективност, бързина, прецизност, богатство и разнообразие на информацията, винаги верни на журналистическите принципи и на аудиторията си!

What’s New

Version 2.0.2

Dariknews.bg е сред лидерите в информационното обслужване в България. Darik предлага на читателите си бърза, точна и обективна информация за случващото се в страната и света, както и гледните точки, реакциите, коментарите и анализите към събитията и процесите у нас и в чужбина.
Приятно ползване на мобилно приложение Dariknews! :)

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Provider
Net Info.BG EAD
Size
35.3 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like