Screenshots

Description

Beginnen met de app?
U dient de DigiD app eerst te activeren voordat u hem kunt gebruiken. Volg hiervoor de stappen in de DigiD app.

Hulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nl/over-digid/app

Hoe log ik in met de DigiD app?
Inloggen met de DigiD app kan op twee manieren:

1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode.
2. Of u logt in op de computer, via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over, scant u een QR-code en voert u uw pincode in.

GEGEVENSVERWERKING & PRIVACY

De DigiD app verwerkt het IP-adres, de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet, het unieke kenmerk van het mobiele apparaat, uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5-cijferige pincode.

Door de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking, waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.

1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD, welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt (https://www.digid.nl/privacyverklaring). De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking, beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet- en regelgeving (https://www.digid.nl/wet-en-regelgeving)
2. Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.
3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.
4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat.
5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de app-store worden gedownload en geïnstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren, uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten, geavanceerde functies, nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert.
6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de app-store of de werking van de DigiD app (tijdelijk) stop te zetten.

What’s New

Version 5.11.5

In deze versie is een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd. Ook is een oplossing voor het niet kunnen activeren van de app met de activeringscode uit de brief verwerkt.

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
136 Ratings

136 Ratings

bdvm-gb ,

Great app; one deficiency

Works like a charm and makes accessing public services and utilities safe and easy. To get the extra star, please make an English version for the hundreds of thousands of foreigners living, working and paying tax in the Netherlands.

Developer Response ,

Hi, thank you for your positive review and thank you for your feedback. Nice to read. ^LB | Webcare DigiD

Peyote 51 ,

Don’t understand it.

The app itself works alright, design is easy too.
However, can’t understand most of it, it would be nice to have the English version of it.

AArab1305 ,

English please

Does this app come in English? Is there an option to select English within the app?

Information

Provider
Rijksoverheid
Size
101.2 MB
Category
Productivity
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Copyright Logius
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like