iPhone Screenshots

Description

Hvilken fugl?

Hvad er det egentlig for en rovfugl, du ser, når du kører langs motorvejen? Eller hvad er det for nogle småfugle, der besøger dit foderbræt i haven? Det er spørgsmål, der nu bliver nemmere for alle at få svar på med Dansk Ornitologisk Forenings app: DOFs fuglebog. Ved hjælp af fuglens størrelse, farve, placering mm. kan appen nemlig hjælpe dig med at bestemme alt fra den lille fuglekonge til den kæmpe havørn.

Fuglebogen

Appen giver dig også en liste over de mest almindelige arter, vi har i Danmark. Her kan du se billeder, høre stemmer og læse om fuglenes biologi. I appen kan du også krydse en fugleart af, når du har set eller hørt den. På den måde kan du holde styr på de fugle, du har set.

Fugle-hotspots i Danmark

I appens kortfunktion, kan du undersøge, hvilke fugleområder, der findes i nærheden af, hvor du befinder dig. Det kan f.eks. være en sø, en skov eller noget tredje. På kortet findes også en oversigt over Danmarks fugletårne, hvor du kan opleve mange forskellige fugle. Søg også på en enkelt fugleart i kortet, og få vist de steder, hvor den ses mest almindeligt. Vil du ikke gerne vide, om man kan se havørne i nærheden af dig?

What’s New

Version 2.0.0

Stemmer og video tilføjet:

En vigtig del af fugleoplevelsen er at høre fuglenes stemmer. Men hvordan siger de enkelte arter? Takket være bidrag fra frivillige er det nu muligt at høre arternes stemmer i app’en. Ligeledes kan man ved en lang række af arterne se video af fuglene, så man kan lære, hvordan de bevæger sig. Stort tak til Søren og Benny Gensbøl m.fl. for at bidrage med stemmer til app’en.

Kortfunktion tilføjet:

I den nye kortfunktion kan du se en liste på mere end 200 fuglelokaliteter og 200 fugletårne og udsigtspunkter, som findes i Danmark. På den måde kan du altid finde ud af, om du er i nærheden af et hotspot med et mylder af fugle. Under hver fuglelokalitet kan du også se, hvilke arter man kan være heldig at træffe lige her på denne årstid.

Information

Provider
Dansk Ornitologisk Forening
Size
48 MB
Category
Lifestyle
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like