iPhone Screenshots

Description

Hvilken fugl?

Hvad er det egentlig for en rovfugl, du ser, når du kører langs motorvejen? Eller hvad er det for nogle småfugle, der besøger dit foderbræt i haven? Det er spørgsmål, der nu bliver nemmere for alle at få svar på med Dansk Ornitologisk Forenings app: DOFs fuglebog. Ved hjælp af fuglens størrelse, farve, placering mm. kan appen nemlig hjælpe dig med at bestemme alt fra den lille fuglekonge til den kæmpe havørn.

Fuglebogen

Appen giver dig også en liste over de mest almindelige arter, vi har i Danmark. Her kan du se billeder, høre stemmer og læse om fuglenes biologi. I appen kan du også krydse en fugleart af, når du har set eller hørt den. På den måde kan du holde styr på de fugle, du har set.

Fugle-hotspots i Danmark

I appens kortfunktion, kan du undersøge, hvilke fugleområder, der findes i nærheden af, hvor du befinder dig. Det kan f.eks. være en sø, en skov eller noget tredje. På kortet findes også en oversigt over Danmarks fugletårne, hvor du kan opleve mange forskellige fugle. Søg også på en enkelt fugleart i kortet, og få vist de steder, hvor den ses mest almindeligt. Vil du ikke gerne vide, om man kan se havørne i nærheden af dig?

What’s New

Version 2.1.1

Minor bug fixes and changes

App Privacy

The developer, Dansk Ornitologisk Forening, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like