iPhone Screenshots

Description

Fitness & Health Club Delft is een moderne fitnessclub met uitgebreide faciliteiten zoals fitness, cardio en personal training en groepslessen zoals spinning, zumba en Les Mills zoals Body Pump en RPM. Wij onderscheiden ons van menig andere sportschool in Delft door kwaliteit, hygiëne, persoonlijke aandacht van zéér goed gekwalificeerde fitness- en groepslesinstructeurs en een zéér compleet groepsles programma.

Fitness & Health Club Delft is zeer centraal gelegen in Delft en is gemakkelijk bereikbaar per fiets, per auto en per openbaar vervoer. Voor de deur van Fitness Health Club Delft heeft u de beschikking over een (onbewaakte) fietsenstalling.

Aan de achterzijde van het fitness centrum vindt u ruime gratis parkeergelegenheid. Fitness & Health Club Delft is vanuit heel Delft gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De halte van tram 1 is ter hoogte van winkelcentrum De Hoven voor de deur van Fitness & Health Club Delft.

Nog geen lid en nieuwsgierig geworden naar Fitness & Health Club Delft? Kom sporten bij de winnaar Fitnessclub van het jaar! Kom kijken en ervaar zelf de mooiste, schoonste en beste fitnessclub van Delft!

Information

Provider
Fitness Club Delft BV
Size
102.9 MB
Compatibility

Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Dutch, French, German, Italian, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like