Screenshots

Description

Aplikacioni FOL eshte krijuar per femijet me çrregullime te artikulimit, ky projekt ka dal nga punetoria UPSHIFT, qe organizohet nga Unicef Innovations Lab.

Aplikacioni FOL eshte krijuar per femijet me çrregullime te artikulimit, ky projekt ka dal nga punetoria UPSHIFT, qe organizohet nga Unicef Innovations Lab, projekt i Unicef qe implementohet nga organizata PEN.

Aplikacioni përmban informata rreth çrregullimeve të artikulimit për prindin, metodat e punës dhe çasjen që duhet ta ketë mësimdhënësi me këta fëmijë por njëkohësisht përmban edhe lojëra për fëmijë me anë të të cilave fëmija edhe mund ta zhvilloj aftësitë konjitive dhe të folurin e tij më me saktësi.Financuar nga Up-shift,

Ideuar dhe realizuar nga:

Miranda Baruti, Liridona Riza, Fortesa Raifi.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Genc Sadiku, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like