Geopark Det Sydfynske Øhav 4+

Combine A/S

    • Free

Screenshots

Description

Udforsk den 2.700 kvadratkilometer store aspirerende UNESCO Global Geopark til lands og til vands - over eller under overfladen. Tag på opdagelse til fods, på cykel eller MTB, i kajak, med fiskestang eller dykkerudstyr. App'en byder på et hav af oplevelser for alle, der holder af det aktive udeliv. Undervejs kan du finde viden om naturen og de geologiske hændelser, der skabte det enestående øhav. En fortælling om et landskab, som ændrede sig dramatisk under en havstigning på ca. 11 m for ca. 6.000-8.500 år siden, under en del af den periode, der kaldes jægerstenalderen.

I app'en kan du blandt andet finde digitale kort med angivelse af parkeringspladser, primitive overnatningsmuligheder, toiletter, vandreruter, cykel- og MTB-ruter, rideruter, kajakruter, fiskepladser, slæbesteder, dykkerspots, geologiske besøgsteder og geoparkcentre, naturområder og meget andet.
Hele app'en kan køre offline, så du undgår problemer med manglende netværksdækning.
Rigtig god tur!

What’s New

Version 4.3.5

Mindre fejlrettelser og forbedringer.

App Privacy

The developer, Combine A/S, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Travel

You Might Also Like

Travel
Travel
Travel
Travel
Travel
Navigation