Gripen Taxi 4+

Yonis Pirota Soor

Designad för iPad

    • Gratis

Skärmavbilder

Beskrivning

Här kan du boka taxi till fast pris på Gripen Taxi.
Genom Gripen Taxi beställer du enkelt taxi till fasta priser, per telefon via vår kundtjänst alla dagar dygnet runt. Om du resor inom ett ytterområde och inte från ytterområde in till centrum kan det tillkomma en utkörningsavgift. Om resan avbokas efter att bilen var framme så återbetalas ej framkörningsavgiften. Under vissa tider på dygnet finns risk för lite längre väntetid, exempelvis under rusningstrafik eller helgnätter. Vi lägger högsta prioritet på att få en taxibil till just dig, skulle det råda fullbokningar kontaktar vi våra samarbetspartners för att ordna en taxibil åt dig som kund, självfallet står vi för eventuella merkostnader och du betalar endast samma pris som hos oss.
Vi uppskattar att du väljer att åka taxi med Gripen Taxi och skickar periodvis ut erbjudanen till dig som återkommande kund, för att ta del av dessa erbjudanden på taxiresor behöver du fylla i en emailadress som vi även använder för att skicka ut ett kvitto din taxiresa hos oss.
Boka taxi via Gripen Taxi App
Föredrar du att ringa och boka din taxi gör du detta på 010 1600666. Bokar du taxi via telefon är det bra att ange vilken stad du vill boka taxi till eftersom gator kan heta likadant i olika städer. Du kan ringa oss på samma nummer i hela landet, om vi inte etablerat oss där du är för tillfället så hjälper vi dig att hitta en taxi via ett lokalt taxibolag.

Nyheter

Version 20.3.4

Improvements and bugfixes

Appintegritet

Utvecklaren Yonis Pirota Soor har inte informerat Apple om dess integritetspraxis och hantering av data. Det finns mer information i utvecklarens integritetspolicy.

Ingen information tillhandahållen

Utvecklaren måste tillhandahålla integritetsinformation i nästa appuppdatering.

Du kanske också gillar

SweTaxi
Travel
Taxibil
Travel
Kalmar länstrafik
Travel
Östgötatrafiken
Travel
Linköpings Naturkarta
Travel
Rulla i Sverige
Travel