Screenshots

Description

Kuiz zbavitës, interaktiv, dhe sfidues.

Kuiz zbavitës, interaktiv, dhe sfidues me pyetje të njohurive të përgjithshme.

Sfidoni vetvetën mbrenda 60 sekonda se sa pyetje mund të përgjigjeni, dhe njëkohësishtë edhe të mësoni gjëra të reja, me kuzin i cili është falas për ta zbritur dhe luajtur.

Ndani rezultatin me shoqëri dhe sfidoni njëri tjetrin mbi njohuritë e përgjitshme, duke e parë se kush ka rezultatin më të mirë.

Në Kuiz Mania gjenden mbi 1000 pyetje të njohurive të përgjithshme, duke e përmirësuar me pyetje të reja çdo muaj.

Luaj dhe Mëso FALAS.

App Privacy

The developer, Besnik Rama, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like