Description

Kvitromat er den beste måten å identifisere, å lære og dele fuglesang og låter. Appen fungerer omtrent som Shazam® gjør på musikk. Når du hører en fugl holder du raskt opp telefonen og starter opptak. Etter 12 sekunder begynner appen å analysere lyden, den vil deretter vise hvilke som matcher best med bilde av fuglene og beskrivelse som viser hvor variert lyden kan være. Du kan sammenligne opptaket ditt med referanselyder for å kontrollere identifiseringen.

Kvitromat er den eneste ID-appen for fuglesang som kan brukes overalt – med vår spesielle fuglesikker-modus betyr det at den til og med kan brukes i naturreservater uten å risikere å forstyrre fuglene.

Hvis du ikke har telefonen med deg, kan du nå bruke Apple Watch til å ta opp lydene for senere identifisering.

Alle opptakene dine blir lagret så du kan lytte til de om igjen, eller dele de med venner.

For å holde deg oppdatert med siste nytt eller for å ta kontakt:
spiny@spinysoftware.com

What’s New

Version 3.1.0

Kvitromat kan nå gjenkjenne enda flere fugler, i tillegg har vi delvis lagt til NightMode for iPhone som bruker iOS 12 eller nyere. Dette reduserer lyset på skjermen når du åpner appen etter at det har blitt mørkt, det betyr at det er mindre sannsynlig at du skremmer bort en fugl som synger.

Takk til alle som sender oss opptak! Du hjalp oss med å identifisere fugler vi trengte å legge til i appen til denne oppdateringen.

App Privacy

The developer, Spiny Software Ltd, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like