Screenshots

Description

A Műsorújság alkalmazásban együtt érheted el több mint 150 televízió csatorna programinformációját, és a távirányító funkció segítségével most már vezérelheted is otthoni Telekom IPTV-vevőegységedet okostelefonról vagy tabletről. Böngészhetsz a részletes műsoradatok között, az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatod, hogy ne maradj le kedvenc filmedről vagy sportműsorodról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk. A keresés funkcióval rákereshetsz kedvenc filmedre, hogy megtudd, mikor és melyik csatornán lesz alkalmad megtekinteni.

Amennyiben Telekom IPTV előfizető vagy akkor számodra további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis az IPTV Műsorújság Összerendelő alkalmazáson keresztüli regisztrációt követően az alkalmazás segítségével vezérelni tudod az otthoni Telekom IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthatsz és törölhetsz bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheted, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állítottad be. Mobilod segítségével könnyedén módosíthatod otthoni TV előfizetésed csatornasorrendjét is, és egyetlen gombnyomással beléphetsz a Telekom Videótékába vagy akár a TV GO felületre is.

FONTOS: A távirányító funkció használatához és regisztrációhoz az IPTV-vevőegységnek és a mobil eszköznek egy Telekom Wi-Fi hálózaton kell lennie. Optikai hálózaton a távirányító funkció nem érhető el.

What’s New

Version 3.9

Kisebb hibajavítások

Ratings and Reviews

1.3 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

🌷💜🌷💜🌷💜 ,

Ne itt éld már ki a név-fetisizmusodat, köszi!

Használom az appot egy ideje, hellyel közzel pontos, viszonylag kevésszer kell mást használni helyette, szóval akár 4 csillag is lehetne.
DE! Irgalmatlanul bosszantó, hogy vmi ökör azzal éli ki a nemtommirevélni hajlamait, hogy a szereplök egy részét - akkor már mé’ nem az összeset? - összes keresztnevükkel irja ki, és a szerencsétlen olvasó bogarászhat, hogy akkor ez most ki a q anyja.
Ne már légyszi, de tényleg.

Petra P R ,

Praktikus

Jó kis applikáció, de sokszor nem naprakész. Nem az a műsor megy, amit ír.

b.beccy ,

Kaposvár

Nagyon tetszik minden újítás!
Szuper a design tökéletesen ment az összekapcsolás,távirányító működik.
És a legjobb lenne az egészben ha a tévéműsorokat is betöltené a műsorújságban!
Remélem hamar észreveszitek a kis hibát!
Üdv

Information

Provider
Magyar Telekom Ltd
Size
177.2 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like