iPhone Screenshots

Description

Со мобилната апликација на УНИБанка, за iPhone Вашата банка ќе биде секогаш со Вас.

Преку апликацијата ќе можете брзо и лесно да вршите проверка на Вашите сметки, состојба на истите, да извршувате плаќања, да ги следите состојбите и авторизациите по Вашите кредитни и дебитни картички. Во секое време добивате информација за локација на банкомати и експозитури, со препорака од самата апликација за најблиската експозитура или банкомат во моментот на пребарување. Апликацијата нуди и можност да го персонализирате својот профил. Дизајнот е современ и модерен, направен за да биде лесен и удобен за користење.

Основни функции на апликацијата:
Можност за извршување на трансакции само со еден клик. Интуитивниот систем на банката Ве води од почетокот до крајот на извршување на операцијата. За да биде банкарството по брзо и по лесно, имате можност да користите претходно креирани шаблони на плаќања. Само со еден клик можете да вршите копирање на претходни плаќања и деталите од истите да ги користите за тековното плаќање.
Добивате детални информации за Вашите сметки, дата на отварање на истите, состојби, приливи и одливи во реално време. Се потрудивме сите податоци да бидат визуелно преставени со табеларни и графички јасни прикази.
Секогаш имате информација за своите депозитни сметки, датата на достасување, бројот на денови преостанати до денот на достасување и доспеаната камата.
Управувате лесно со своите кредитни и дебитни картички - ги следите сите плаќања направени преку нив, расположливото салдо, лимитот на кредитните картички, достасаните обврски и слично. Можете да ги плаќате достасаните обврски само преку еден клик. И за картичките сите податоци се графички прикажани.
Брзо добивање на податоци за локација на експозитурите и банкоматите на УНИБанка-може да се ориентирате лесно кои се најблиските експозитури и банкомати, нивното работно време, адреса и телефон. Може да користите и Maps за да стигнете најбрзо до нив. За Ваша удобност и лесно препознавање на објектите има актуелни слики од истите.
Информации за курсни листи-следите во реално време куповен и продажен курс на УНИБанка за валутите, со кои што работи банката;
Новости - најнови продукти, промоции на банката и воопшто се што е важно за Вас
Промоции - тука најбрзо за корисниците на апликацијата ќе објавуваме најнови информации за нови продукти и услуги или за актуелни промоции. Следете нè за да бидете информирани пред сите.
Можете да изберете приспособувања кои ја прават вашата работа со апликацијата уште поудобна и пријатна. За повеќе информации, проверете го профилот на апликацијата и менито за “Приспособувања”.

Не сме заборавиле и на Вашата сигурност. Имате различни опции за да изберете лимити на трансакциите и приспособувања за безбедност, како што се должината на сесијата, политика на потврдување и друго.
За да ги користите сите услуги кои апликацијата ги нуди, може да користите Токен од банката, да го активирате on-line преку Е-УНИБанка или да посетите експозитура на банката.
Повеќе за продуктите и услугите на УНИБанка може да добиете на www.unibank.com.mk.

What’s New

Version 1.1.3

New login screen images

Information

Seller
UNIVERZALNA INVESTICIONA BANKA A.D.
Size
68.4 MB
Category
Finance
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Macedonian

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 „UNIBank” is a registered trade mark of Universal Investment Bank AD. All trade marks, logos, product or derivation that describe “UNIBank” are the property of Universal Investment Bank AD.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like