My Unique Style 4+

My Unique Style

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

My Unique Style, dé leukste sieraden webshop van Nederland. Het assortiment bestaat uit unieke sieraden die veelal in het buitenland gespot worden. My Unique Style maakt het beschikbaar voor jou! We vertellen met onze sieraden graag een verhaal.. Denk aan de achtergrond, het gebruik van prachtige edelstenen of de betekenis van een bepaald symbool. Cadeautjes voor jezelf of iemand anders zijn bij My Unique Style snel geshopt! Voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis! Wij garanderen een fijne shop beleving & een persoonlijke touch!

Shoppen met de My Unique Style app:

* Ontdek de nieuwste sieraden van My Unique Style
* Navigeer met alle gemak door onze hele collectie
* Zoek snel en simpel naar jouw favoriete sieraden
* Laat je inspireren door de prachtige collectie sieraden met hun verhaal!
* Sla favorieten in je verlanglijstje op
* Meerdere betaalmogelijkheden, waaronder achteraf betalen.

Meer over My Unique Style

My Unique Style is de sieraden webshop van Nederland die unieke sieraden combineert met een bijzonder verhaal. De sieraden worden over heel de wereld gespot en naar onze shop gehaald. Wij maken al deze unieke sieraden beschikbaar voor jou! We hebben armbanden, kettingen, oorbellen, ringen en enkelbandjes. Goud, zilver en ook rosé kun je vinden in het assortiment. Met onze sieraden geven we graag een mooie boodschap weg. Denk aan sieraden met bijzondere edelstenen. Deze vertellen op zichzelf al een verhaal, maar ook de werking van de edelsteen is prachtig. Heb je kracht of zelfvertrouwen nodig? Check dan zeker welke ring voor jou van toepassing is. Tevens heeft My Unique Style mooie sieraden die door hun design of symbool een betekenis hebben. Uiteraard geldt dat ook voor de persoonlijke sieraden. My Unique Style graveert zelf dus er is daarin heel veel mogelijk. Het assortiment varieert wekelijks en daardoor blijft het voor jou enorm leuk om keer op keer de nieuwe aanwinsten te bekijken.

What’s New

Version 5.21

Ook de app in de nieuwe huisstijl van My Unique Style.

App Privacy

The developer, My Unique Style, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Search History
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping