Screenshots

Description

Nutris är till för dig som vill lägga ett par minuter per dag på att göra en enkel men stor investering i dig själv och i din hälsa.

Vill du äta bra och ha mer än en vanlig kaloriräknare? Då har du kommit rätt. Nutris gör det lättare än någonsin att följa dina matvanor och nå den vikt du vill.

Du ser hela tiden hur mycket du har kvar att äta av alla viktiga näringsämnen så att du lätt kan anpassa din mat om du äter för mycket eller för lite av något specifikt näringsämne.

Du får tillgång till en av Sveriges mest omfattande matdatabaser med data för 28 (!) olika näringsämnen och kan bland annat:

- Se en översikt över ditt totala näringsintag senaste dagen, veckan eller månaden
- Skapa egna maträtter - t ex "Träningsfrukost" så att det blir lättare att registrera framöver
- Spara dina egna mat- och motionsfavoriter
- Enkelt ändra vilket näringsämne du vill ha fokus på
- Få info om vad du ska äta för att få i dig mer av t ex järn, fiber, protein eller kalcium
- Välja diet: t ex LCHF, sätt upp en egen diet eller gå efter Livsmedelsverkets rekommendationer
- Följa din viktutveckling
- Skriva dagbok om hur du mår
- Planera vad du ska äta under veckan
- Inköpslista

Den viktigaste funktionen Nutris har är att ge dig bra dagliga vanor. När du efter en tids användande hittar en bra balans och vanorna har satt sig, så kommer du ha mer energi, må bättre och kunna få ut mer av varje dag. Genom att få ut mer av varje dag, så kommer du också få ut mer av hela ditt liv. Våra liv består av en massa enskilda dagar som spelas ut efter varandra. Det du gör varje dag, är det som slutligen definierar ditt liv.

Allt du gör i mobilen synkas direkt med webben och vice versa, så att du alltid har all din data lättillgänglig - på gymmet, på jobbet, på restaurangen, hemma eller på semestern.


Vision
Nutris vision är att hjälpa så många som möjligt att må bättre och få ut maximalt av sina liv.

För att må bra i livet krävs ett antal grundstenar:

-Äta bra
-Motionera regelbundet
-Sova gott om natten
-Ha energi för att spendera tid med de man älskar och tycker mest om
-Jobba med något man tycker är meningsfullt och trivs med

Tar man bort någon av de tre första, så får man snabbt problem.
Äter man dåligt, så får man svårt att sova bra och mindre energi till träning, jobb och umgänge. Motionerar man inte, så får man sämre matlust, svårare att sova och mindre energi till jobb och umgänge osv. Har man en av grundstenarna på plats, så ökar chanserna markant att också nå de övriga.


Näringsrekommendationer
Våra rekommendationer baserar sig på de Nordiska Näringsrekommendationerna (NNR 2012), som är ett resultat av ett arbete som utförs av över hundra experter, bl a från Livsmedelsverket och flera ledande universitet, under ledning av Nordiska Ministerrådet. Samt på kompletterande forskning inom kost, hälsa och näringsintag.


Information om Nutris Premium In-App Purchase
Du kommer till en början få prova Nutris Premium i 14 dagar. Sedan kommer du ha möjlighet att fortsätta med gratisversionen eller köpa Nutris Premium. Du kan köpa följande prenumerationer:

Nutris Premium 1 månad för 75 kr
Nutris Premium 6 månader för 299 kr
Nutris Premium 1 år för 499 kr

Du betalar via din iPhone och köpet dras via ditt iTunes-konto. Prenumerationen förlängs automatiskt 24h före den går ut med samma prenumeration som den du då har aktiv. Du kan enkelt avbryta automatisk förlängning via Account Settings i din telefon. Du kan inte avbryta mitt i en redan betald prenumeration.

Support: https://www.nutris.se/Home/Support
Privacy Policy & Terms: https://www.nutris.se/Home/PrivacyPolicy

What’s New

Version 2.3.1

Apple har uppdaterat den här appen för att visa appsymbolen för Apple Watch.

Uppdaterade användarvillkor

Alla nya versioner innehåller förbättringar. Se till att aktivera automatiska uppdateringar på din telefon så att du inte missar något. Gå till Inställningar -> iTunes och App Store -> Under Automatiska hämtningar: Aktivera Uppdateringar

App Privacy

The developer, Nutris AB, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like