Screenshots

Description

Liker du å gå på kino? Vil du tjene poeng på kinobilletten din og alle kjøpene du gjør i kiosken?

Hver uke besøker tusenvis av mennesker ODEON Kino for den beste kinoopplevelsen - bli med dem ved å laste ned appen vår.

Appen er den raskeste veien til kinobillettene dine og ditt medlemskap i ODEON Medlem - komplett med alle de fantastiske funksjonene. Innloggede medlemmer tjener poengene sine automatisk, og har muligheten til å få med seg det siste fra den store filmverdenen. Billettene dine lagres rett i appen, du kan dele poeng med venner og dra nytte av fantastiske medlemstilbud!

Allerede medlem av ODEON? Bare installer appen og logg på med informasjonen du brukte tidligere.

Vi ses i kinomørket!

What’s New

Version 9.4.0

Nå lanserer vi en ny app!

ODEON Kino-appen er fullstendig redesignet for å gi deg en raskere, enklere og mer personlig kinoopplevelse.

Det første du vil legge merke til er en tydeligere navigering mellom sidene våre, og at den kjære søkefunksjonen er tilbake. Men det er under panseret vi finner de virkelige endringene.

For oss er det særdeles viktig at ODEON Kino-appen lever opp til dine forventninger, og det er deres tilbakemeldinger som har vært avgjørende i utviklingen og testingen. Appen skal være den enkleste måten å kjøpe billetter på for deg som gjest, og for deg som medlem. Medlemskapet er derfor fullstendig integrert, og en stor del av den nye appen.

I tillegg til ny navigasjon og søkefunksjon, er kjøpsflyten blitt redesignet for å skape en bedre opplevelse og et enklere kjøp. Medlemskapet er som sagt fullstendig integrert, men medlemskapet har også fått et nytt oppdatert design for å gjøre det lettere for deg som medlem å holde oversikten. Dine billetter, poeng, venner, favorittfilmer og kinoer ligger nå rett i appen.

Ratings and Reviews

3.2 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

App Privacy

The developer, SF Kino AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Location
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Usage Data

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like