iPhone Screenshots

Description

#############################################################
Assaboreix Poblatapa, la ruta gastronòmica de La Pobla, del 7 al 23 de juliol.
#############################################################

Amb l'App de Poblatapa podràs conèixer tots els detalls de la ruta gastronòmica de La Pobla de Mafumet, que arriba a la seva quarta edició del 7 al 23 de juliol de 2017. Recorre els 13 restaurants, bars i cafeteries participants i submergeix-te en el millor sabor de La Pobla.

Amb aquesta App podràs localitzar els establiments participants i les seves propostes gastronòmiques, valorar-les, guardar les teves favorites, comentar-les a les xarxes socials i fins i tot crear la teva pròpia ruta.

L'App Poblatapa geolocalitzarà la teva ubicació i t'indicarà quines són les tapes més properes a la teva posició, a més de mostrar-te la millor ruta per arribar a qualsevol establiment adherit a la campanya, ja vagis amb cotxe o a peu.

Un cop les hagis degustat, no oblidis marcar les tapes com a provades. També podràs puntuar-les, guardar les teves favorites i compartir l'App Poblatapa amb els teus amics a Facebook i Twitter.

I recorda: per només 2,5 € gaudiràs de tapa i beguda -no se servirà alcohol als menors d'edat- i, si reuneixes 10 segells, rebràs l'exclusiva gerra del Poblatapa, a més d'entrar en el sorteig de 3 fantàstics caps de setmana a Mallorca per a dues persones.

********************************

##########################################################
Saborea Poblatapa, la ruta gastronómica de La Pobla, del 7 al 23 de julio.
##########################################################

Con la App de Poblatapa podrás conocer todos los detalles de la ruta gastronómica de La Pobla de Mafumet, que llega a su cuarta edición del 7 al 23 de julio de 2017. Recorre los 13 restaurantes, bares y cafeterías participantes y sumérgete en el mejor sabor de La Pobla.

Con esta App podrás localizar los establecimientos participantes y sus propuestas gastronómicas, valorarlas, guardar tus favoritas, comentarlas en tus redes sociales e incluso crear tu propia ruta.

La App Poblatapa geolocalizará tu ubicación y te indicará cuáles son las tapas más cercanas a tu posición, además de mostrarte la mejor ruta para llegar a cualquier establecimiento adherido a la campaña, ya vayas en coche o a pie.

Una vez las hayas degustado, no olvides marcar las tapas como probadas. También podrás puntuarlas, guardar tus favoritas y compartir la App Poblatapa con tus amigos en Facebook y Twitter.

Y recuerda: por sólo 2,5 € disfrutarás de tapa y bebida –no se servirá alcohol a los menores de edad- y, si reúnes 10 sellos, recibirás la exclusiva jarra del Poblatapa, además de entrar en el sorteo de 3 fantásticos fines de semana en Mallorca para dos personas.

What’s New

Version 2.2

App de Poblatapa edició 2017.

Information

Provider
Technodac SCP
Size
6.3 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Catalan, Spanish

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like