iPhone Screenshots

Description

TRAŽIŠ POSAO?


Svima koji su u potrazi za poslom aplikacija Poslonaut omogućava da pretražuju oglase u svom neposrednom okruženju i samo jednim klikom kontaktiraju poslodavca!


Zaboravi na CV, motivaciona pisma, sve tradicionalne metode. Poslonaut je odlučio da ti omogući da posao nađeš na način koji ti najviše odgovara – preko svog telefona!


NOTIFIKACIJE
Svaki novi oglas, odmah na tvom telefonu. Čim se pojavi oglas za radna mesta koja si odabrao, na tvoj telefon stiže obaveštenje koje te vodi direktno do oglasa.


LOKACIJA
Mesto na kom se nalaziš biće polazna tačka za pronalaženje poslova koje želiš, a oni će ti biti prikazani od najbližeg ka najdaljem.


BRZO KONKURISANJE I ODGOVOR
Radna biografija nije potrebna. Kada nađeš oglase koji te zanimaju, dovoljno je da pozoveš poslodavce, ili im pošalješ poruku direktno iz aplikacije.


LAKŠA PRETRAGA OGLASA
Odaberi samo ona radna mesta koja te interesuju, a ukoliko želiš mi ćemo te nedeljno obaveštavati o novim oglasima za odabrane pozicije.


Zašto Poslonaut?
Pretraživaćeš samo poslove koje želiš, prema lokaciji na kojoj se nalaziš, odmah ćeš kontaktirati poslodavca, kratko čekati na odgovor, zaposliti se brže nego do sada... Dovoljno? Još samo da preuzmeš našu aplikaciju i kreneš u potragu za poslom!


****************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

TRAŽIŠ RADNIKA?


Ukoliko imaš upražnjeno radno mesto, ovo je najlakši način da nađeš pravog kandidata za posao. Dovoljno je da napraviš profil kompanije i počneš da se oglašavaš preko Poslonauta.


PRISTUP OGLASU U SVAKOM TRENUTKU
Ukoliko želiš nešto da promeniš u tekstu oglasa koji si postavio ili da obrišeš neki oglas, to možeš da učiniš bilo kada.


ŠTEDI VREME
Postavljanje oglasa preko naše aplikacije oduzeće ti samo minut vremena.


POTPUNO NOV NAČIN OGLAŠAVANJA
Pronalazak radnika nikada nije bio brži i jednostavniji.


Zašto Poslonaut?
Prvi put kada postavite oglas kod nas i uverite se koliko je jednostavno, a da novog radnika možete da angažujete neuporedivo brže nego do sada, naša aplikacija će postati vaše omiljeno mesto za oglašavanje.

What’s New

Version 2.5.5

Popravljeno:
- Uklonili smo nekoliko propusta koji su izazivali da se nekim korisnicima ne učitavaju oglasi (izvinjavamo se :)) i opet omogućili menjanje zaboravljene šifre.
- Otklonili smo bag koji nije dozvoljavao da se postavi više od 5 pitanja na nekim uređajima prilikom postavke oglasa.
- Ispravljene sitnice
Novo:
- Od sada, ukoliko naiđete na oglas koji nije prikladan možete ga prijaviti, a ukoliko nađete oglas koji bi odgovarao vašem prijatelju, možete mu poslati direktan link ka poslu preko sms-a, ili bilo koje aplikacije za slanje poruka.
- Poslodavci sada mogu videti koliko vremena je još preostalo do isteka oglasa.

Information

Provider
Devion Doo Subotica
Size
24.8 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 11.2 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2017 Devion DOO
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.