PST: Pot ob zici 4+

Pot ob zici

TIMING Ljubljana

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Pot ob žici, ki jo lahko imenujemo tudi povojni pomnik na čase, ko je Ljubljano obdajala bodeča žica, je mestni rekreacijski obroč, ki vsako leto na začetku maja privabi več kot 30.000 udeležencev. Pohod za vse starostne skupine – od vrtcev do odraslih – je speljan po nezahtevni 32,5 km dolgi progi, na kateri je organiziranih osem devet kontrolnih točk. Začetek poti je prepuščen individualni odločitvi, kakor je odločitev posameznika tudi, kolikšen del poti bo prehodil. Vsaka kontrolna točka je namenjena zbiranju žigov, za celotno prehojeno pot pa udeleženci prejmejo posebna priznanja. Za prehojeno pot prejmete naslednja priznanja:

· za enkratno prehojeno pot bronasto kolajno;

· za petkratno prehojeno pot srebrno kolajno;

· za desetkratno prehojeno pot zlato kolajno.

Pot lahko prehodite na enkrat ali večkrat v več etapah. Kje boste začeli ni določeno. Pričnete lahko tam, kjer vam najbolj ustreza. Vaša naloga je, da zberete vseh devet kontrolnih žigov. Žige lahko zbirate s pomočjo naložene aplikacije ali na kartončku, medalijo kolajno pa prevzamete na TIMINGu Ljubljana, društvu za izvedbo športnih programov na Staničeva 41.

What’s New

Version 1.2

- Bug fix with new route start

App Privacy

The developer, TIMING Ljubljana, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Sports
Sports
Sports
Sports
Sports
Sports