iPhone Screenshots

Description

Aplikacion për anëtarët e QTU Club.

Aplikacioni përfshin:
Kreu
Ofertat
Dyqanet
Shërbimet
Eventet
Më shumë
Të reja
ID e përdoruesit
Profili

What’s New

Version 1.2.0

Aplikacioni përditësohet rregullisht për t'ju sjellë funksione të reja dhe përmirësime. Sigurohuni që të keni versionin më të fundit për përvojën më të mirë të mundshme.

E re: Skano kodin QR tek Ofertat dhe moduli Refero nje mik

App Privacy

The developer, Placewise International AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

byVENN
Lifestyle
TEG Be happy
Shopping
Club Parque Principado
Shopping
Sørlandssenteret
Lifestyle
Tangen Senter Kundeklubb
Shopping
Jekta
Shopping

You Might Also Like

SOPHIE Caffe
Shopping
nshpishop
Shopping
foleja.com
Shopping
Interex
Shopping
myWorld Benefits
Shopping
Squished - Shop Fashion Deals
Shopping