Telegrafi 12+

Telegrafi

Designed for iPad

    • 5.0 • 5 Ratings
    • Free

Screenshots

Description

Ky është aplikacioni zyrtar i portalit më të madh në gjuhën shqipe Telegrafi.com

Telegrafi me version të ri 4.0

Telegrafi.com prezanton versionin më të ri, 4.0, i cili sjell risi në mënyrën se si lexoni dhe ndiqni lajmet. Me veçori të reja që i përgjigjen nevojave të lexuesve modernë, Telegrafi 4.0 nuk është vetëm një aplikacion - është një qendër e informacionit dhe shërbimeve të marketingut dixhital.

Ky azhurnim i ri është i dizajnuar për të funksionuar në çdo pajisje dhe teknologjia e përdorur ka mundësuar që aplikacioni të këtë qasje të shpejt dhe përdorim të lehtë.

Versioni 4.0 sjell këto risi:

- Ndërfaqja: E ri dizajnuar për t'ju lejuar navigim të lehtë në të gjitha rubrikat.

- Përzgjedhja e Rubrikave: Filtroni dhe ndiqni lajmet që ju dëshironi.

- Notifikime të Mençura: Merrni njoftime të personalizuara për temat që ju interesojnë.

- Opsioni Dark Mode: Lexoni këndshëm në kushte me pak dritë duke mbrojtur sytë.

- Shpejtësi dhe Performancë: Teknologji e avancuar për një qasje të shpejtë dhe përdorim të lehtë.

- Tele Stories: Ndiqni lajmet në një format vizual, me përmbledhje të shkurtra të ngjarjeve.

- Menyja Interaktive: Qasje në rubrikat tuaja të preferuara me një klik.

- Integrimi i Komunitetit: Shkëmbeni mendime dhe ide tuaja me lexues tjerë direkt në aplikacion.

- Integrimi i Produkteve të Reja: Përfshihen Telegrafi Jobs për punësim, Telegrafi Real Estate për patundshmëri, dhe Deals për oferta.

- Përzgjedhja e Edicionit: Zgjidhni lajmet sipas vendndodhjes suaj, të disponueshme për Kosovën, Maqedoninë, dhe së shpejti edhe Shqipërinë.

- Live Updates: Merrni azhurnime të vazhdueshme dhe lajmet e fundit në kohë reale.

Shkarkoni Telegrafi 4.0 sot dhe informohuni saktë dhe në kohë reale. Ne jemi të hapur për çdo lloj sugjerimi ose ndihme që mund të keni.

Na kontaktoni në app@telegrafi.com për çdo pyetje.

Ky aplikacion është porta juaj zyrtare në universin e informacionit me portalin më të madh në gjuhën shqipe, Telegrafi.com. Hyni në botën e lajmeve me Telegrafi 4.0 dhe shijoni një eksperiencë të re informative

What’s New

Version 4.0.3

Bug fix and performance improvement.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

App Privacy

The developer, Telegrafi, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Ora News
News
Euronews - Daily European news
News
DER STANDARD
News
TV Programm App
News
Arbresh.info
News
ŠKODA Media Room
News