Screenshots

Description

Prima comunitate din Romania de scriitori si cititori ! Este Gratis !

Tellarz – o platformă prietenoasa unde poți da formă tuturor ideilor tale

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să îți publici poveștile, poeziile și toate ideile tale de fapt pe o platformă gratuită? La un simplu share să îți faci cunoscută povestea miilor de cititori – sau, cine știe? – poate chiar mai mulți. Cu Tellarz asta încercăm! Să vă facem auziți și să sprijinim toți autorii, indiferent de experiența lor în ceea ce privește scrisul!

Cu Tellarz poți să crești, să te faci cunoscut!

E foarte simplu. Platforma noastră îți permite să publici diferite cărți, cărora le atașezi o imagine reprezentativă cu tema/subiectul poveștii tale. Odată publicată, această poveste devine publică, având acces la ea toți utilizatorii. Pe deasupra, echipa Tellarz are grijă ca tu să ai cât mai mulți cititori!

Mobilitate:

Dincolo de toate aceste lucruri pe care ți le-am zis mai sus, ar mai fi de adăugat un lucru. Tellarz lansează și o aplicație (cu același nume). Această aplicație vine în ajutorul nostru! Orice utilizator Android sau iOS poate accesa Tellarz la un simplu touch. Mai simplu de atât nu a fost niciodată!
Aplicația este user-frindly și oferă o interfață ușor de controlat și la îndemâna oricui. Acum îți poți vedea poveștile de pe telefonul tău, fără să mai intri în browser, fără să depui vreun efort.
Această aplicație este astfel gândită ca voi, cititori sau scriitori Tellarz să puteți să publicați, citiți sau verificați ceea ce se întâmplă pe site!

Esti deja fan Tellarz? Urmareste-ne pe Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest si ramai la curent cu toate noutatile acestei platforme pentru scriitori si carti gratis originale.

https://www.facebook.com/tellarz/
https://www.linkedin.com/company/10596162/
https://twitter.com/tellarzinc
Website: www.tellarz.com

What’s New

Version 1.0

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

App Privacy

The developer, TELLARZ SRL, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like