Veritel.rs 4+

Veritel d.o.o. Beograd

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Nakon što otvorite instaliranu aplikaciju “veritel.rs” automatski će se kroz aplikaciju pojaviti Vaš telefonski imenik, nakon čega pozivate željeni inostrani broj pritiskom tastera za pozivanje i nakon toga čućete prvo poruku „Hvala što koristite usluge Veritela“ što je znak da se poziv obavlja preko naše usluge za jeftinije pozivanje inostranstva, i nakon toga samo čekate da se veza uspostavi. Za bržu pretragu u gornjem desnom uglu se nalazi lupa kako biste mogli uneti naziv pod kojim je memorisan inostrani broj koji zovete.
Ukoliko želite da pozovete inostrani broj koji nemate memorisano u imeniku, u gornjem desnom uglu se nalazi kvadrat od tačkica, na koji je potrebno da kliknete kako bi Vam se pojavila tastatura za ručni unos inostranog broja koji pozivate. Nakon toga što unesete željeni broj i pritisnete na aplikaciji zelenu slušalicu za pozivanje započećete proces pozivanja inostranog broja, i čućete prvo poruku „Hvala što koristite usluge Veritela“ što je znak da se poziv obavlja preko naše usluge za jeftinije pozivanje inostranstva, i nakon toga samo čekate da se veza uspostavi.
Za svaki obavljen poziv pema inostranstvu putem veritel.rs aplikacije dobijate posebno račun od Veritela, uz besplatan listing svih obavljenih poziva, dok biste Vašem mobilnom operateru plaćali mesečnu pretplatu, i pozive u nacionalnom saobraćaju. U mesecima kada ne pozivate inostranstvo, tada ne dobijate račun od Veritela, s obzirom da ne postoji mesečna pretplata za korišćenje naše usluge.
Nakon preuzimanja aplikacije potrebno je da nas pozovete na broj call centra 011/4300055 i da se besplatno registrujete kao naš korisnik kako biste mogli koristiti povoljnosti Veritela za pozivanje inostranstva.
Uz veritel.rs aplikaciju telefoniranje prema inostranstvu je jeftino i lako, a kvalitet veze je odličan.

What’s New

Version 1.1

Dodati novi predbrojevi

App Privacy

The developer, Veritel d.o.o. Beograd, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle