Screenshots

Description

HENT ZOOS APP OG FÅ MERE UD AF DIT BESØG

I ZOO kan du møde mere end 4.000 fantastiske dyr og krydse kontinenter i en trækvogn. Kom så tæt på isbjørnene, at du får kuldegysninger og se verden fra oven som en giraf. Prøv dine dyrekræfter på Zoofari-legepladsen og fyld hjernen med overraskende viden og maven med sunde måltider. Alverdens opdagelser venter!

Med ZOOs app på din mobil har du altid dit eget – og familiens - Zookort, dagens program, kort over Haven og meget mere lige ved hånden.

Med ZOOs app kan du:

Købe eller tilføje dit Zookort nemt og hurtigt
Du kan købe Zookortet i ZOOs app til dig og din familie og bruge dem med det samme. Har du allerede et Zookort, kan du overføre det til appen.

Planlægge din tur med aktivitetskalenderen
Når du åbner appen, kan du klikke på ’Program’ og se oversigten over dagens aktiviteter i ZOO. Få inspiration til, hvordan I kan sammensætte jeres dag i ZOO allerede nu. Du kan også klikke på pilen, finde en ny dato og gå på opdagelse i programmet for den pågældende dag.

Se åbningstider for hele året
Med ZOOs app går du ikke forgæves i ZOO – du kan nemlig altid holde dig opdateret på ZOOs åbningstider året rundt under menupunktet ’Åbningstider’.

Finde rundt i Haven
Klik på ’Kort’ og få det fulde overblik over Zoologisk Have. Med kortet ved hånden kan du altid finde rundt i Haven og udforske ZOOs dyr, spisesteder og aktiviteter for børnene.

Læse om parkering og andet praktisk
ZOOs app giver dig svar på en lang række praktiske og ofte stillede spørgsmål. Klik på ’FAQ’ og få svar på, hvor du kan parkere, hvordan du nemmest kommer med offentlig transport til og fra ZOO, hvor du finder puslerum, leje af trækvogn og bagagebokse samt meget mere.

What’s New

Version 1.1.2

Upgrade to latest stable SDK.
Minor bugfixes.

Information

Provider
Zoologisk Have I K�benhavn
Size
40.3 MB
Category
Entertainment
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2015 København Zoo
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like