iPhone Screenshots

Description

ECDH mobil alkalmazás autókezeléshez. Rögzítsd autód adatait, vigyél fel eseményeket, állíts be értesítőt fontos dátumokra. Tedd kényelmesebbé az autózást. Mindenünk az autód!

Az ECDH egy autósoknak szóló kényelmi alkalmazás, amelynek segítségével megkönnyítheted autód kezelését. Ezt mindössze 4 lépésben megvalósíthatod.

1. Első körben vidd fel az autód alapadatait és arról készített fotókat. Ha minden műszaki paramétert szeretnél megadni, javaslom, ezt a böngészőből tedd meg, és csak a továbbiakban használd a mobil alkalmazást. Minél több valós adatot adsz meg, annál jobb rálátást biztosítasz például egy éves szervizt biztosító szakember számára. Ő a pontos paraméterek révén könnyebben fog megfelelő alkatrészt vagy gumit ajánlani, és gyorsabban fogja beazonosítani a lehetséges hibákat is. (A részletes adatokat utólag is megadhatod a böngészőből.)

2. A második kulcsmozzanat: vigyél föl annyi autóval kapcsolatos eseményt, amennyit csak bírsz! Hogy miért? Nagyon egyszerű: az idővonalon rögzített események adják az autód történetét. Így bármikor visszakeresheted, mikor voltál utoljára állapotfelmérésen, mennyit tankoltál utoljára, vagy 2 évvel korábban melyik biztosítónál voltál. Az így kapott szerviztörténet kapóra jön majd akkor is, ha el akarod adni az autódat: dokumentumokkal, fotókkal tudod majd hitelesen bemutatni, mi is történt az autóval, ez pedig nagyobb bizalmat ébreszt majd a lehetséges vevőkben.

3. Bizonyos eseményeknél értesítést tudsz beállítani. Így amikor esedékes lesz a következő gumicsere, vagy pályamatricát kéne venned, 30 nappal, 7 nappal és 1 nappal korábban is kapsz egy-egy emlékeztetőt. Tuti, hogy egyetlen fontos határidőről se maradsz le!

4. Végül ajánlatokat is kérhetsz autós cégektől: ha mondjuk ki kell cserélned egy hibás alkatrészt, vagy időszerű volna egy autókozmetika, nem neked kell vadásznod a megfelelő szakemberek után, hanem ők fognak ajánlatot adni neked. Miután kiválasztottad a legkedvezőbb ajánlatot, csak leegyeztetitek a részleteket, és a többi már a szaki dolga!

Az autó kezelésén túl számtalan kiegészítő szolgáltatást is nyújt az ECDH: töltőállomás kereső, cég- és szolgáltatáskereső, használt autó hirdetés kezelő, bérautó hirdetéskezelő, autós kalkulátorok, GPS nyomkövetés - próbáld ki az ECDH alkalmazást, és tedd kényelmesebbé az autó kezelését!

What’s New

Version 1.5.48

Visszajelzés az alkalmazásból

App Privacy

The developer, European Car Data House, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like