Screenshots

Description

Të gjeturit e aplikacionit të duhur është hapi i parë drejt mësimit të një gjuhe të re. Aplikacioni Mëso Italisht mund ta shkarkoni falas.
Me 60+ kategori të cilat mbulojnë fushat më të rëndësishme që i nevojiten një personi për të komunikuar lirshëm dhe rrjedhshëm një gjuhë të huaj, ofron një larmi fjalësh që do t'ua pasurojnë fjalorin tuaj.

Qka do të mësoni nga aplikacioni Mëso Italisht:

- Flajë bazike që ju nevojiten për ta pasuruar fjalorin e gjuhës italiane
- Aftësi të shqiptimit të fjalëve në gjuhën italiane
- Komunikim i rrjedhshëm

What’s New

Version 1.0.1

Përmirësime të aplikacionit

App Privacy

The developer, Besart Haxhidema, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like