Screenshots

Description

Lever du med langvarige smerter og ønsker mer kunnskap om hvordan leve med din situasjon?
EPIO member inneholder et smertemestringsprogram som er laget for å støtte deg som lever med langvarige smerter, og inneholder informasjon, ulike mestringsmetoder, nyttige øvelser og mange andre råd og tips for en bedre hverdag. EPIO member er basert på vitenskapelige metoder og prinsipper som vi vet virker, og målet med EPIO member, er å hjelpe deg til å minske rollen som smerten har fått i livet ditt og til å gjøre det lettere for deg å leve et godt liv med smerten.
note!
EPIO ER ET VERKTØY FOR Å FORSTÅ OG MESTRE SMERTE. DET ER IKKE ET MEDISINSK PROGRAM OG SKAL UNDER INGEN OMSTENDIGHET BRUKES I STEDET FOR BEHANDLING FORESKREVET AV LEGE ELLER ANNET HELSEPERSONELL. TJENESTEN ER KUN FOR Å FORSTÅ OG MESTRE SMERTE OG GIR IKKE MEDISINFAGLIGE RÅD, DIAGNOSE ELLER BEHANDLING.

e-helseintervensjonen EPIO member (etter den greske gudinnen for smertelindring) ble utviklet med en evidens-basert og personsentrert tilnærming, og gjennomgikk en iterativ utviklingsprosess med nært samarbeid mellom forskere, systemutviklere, helsepersonell og pasientrepresentanter.

What’s New

Version 1.1.2

Fikset feil med registreringsskjerm.

App Privacy

The developer, dHealth AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like