Radio Dukagjini 4+

APPSIX SH.P.K.

專為 iPhone 設計

    • 免費

iPhone 螢幕截圖

描述

Ne kemi dëshmuar që dimë të lexojmë dhe kuptojmë mendimet e dëgjuesve tanë. Radios në vend i kemi dhënë një emër, duke bërë historinë me një ekip me dy studio të ndryshme në Pejë dhe Prishtinë.

RD është vlersuar, votuar dhe cilësuar nga të gjitha sondazhet në vend dhe rajon si radio më popullore/më e dëgjuar në 11 vjetët e fundit në Kosovë.

Miq, dëgjues, ju faleminderit që ekzistoni.

Ne jemi gjithmonë ON AIR.

Me zemër,
RADIO DUKAGJINI

最新功能

版本 2.0

This app has been updated by Apple to display the Apple Watch app icon.

- Dizajn i ri në gjithë aplikacionin
- Përmirësim i performancës

App 私隱

開發者APPSIX SH.P.K.並未向 Apple 提供其私隱慣例及資料處理方式的詳細資料。詳情請參閱開發者的私隱政策

未提供詳細資料

開發者下次提交 App 更新時須提供私隱詳細資料。

更多此開發者的出品

你可能也喜歡

音樂
音樂
音樂
音樂
音樂
音樂