Capturas de pantalla del iPhone

Descripción

ANWB Onderweg brengt je in 1 app alles wat je als automobilist nodig hebt: files, flitsers en werkzaamheden, routeplanner, parkeeradvies, goedkoper parkeren in heel Nederland met ANWB Parkeren, actuele benzineprijzen bij 4000+ tankstations (incl. ANWB ledenvoordeel) en oplaadpunten.

Wat zeggen anderen?
• Consumentenbond testte ANWB Onderweg als meest betrouwbare parkeerapp.
• Consumentenprogramma Kassa beoordeelde tank-apps en kende 4 sterren toe aan ANWB Onderweg.

De functionaliteiten in deze app:

1. Verkeer: files, flitsers en afsluitingen inclusief persoonlijke routes met ANWB file Alert

Krijg direct een overzicht van de actuele en betrouwbare ANWB verkeersinformatie in de buurt of op je route, zoals files (alle wegen), flitsers (snelwegen) en wegwerkzaamheden. Met de handige en unieke filelijst kun je per wegnummer alle incidenten bekijken.

Met Mijn routes en ANWB file alert word je gratis op de hoogte gehouden op jouw gewenst tijdstip indien er vertraging is op jouw opgeslagen routes.

2. Parkeren: parkeeradvies & goedkoper parkeren met ANWB Parkeren

Consumentenbond testte parkeerapps als Parkmobile, Parkline, Yellowbrick en bevond deze ANWB app als meest betrouwbare parkeerapp. In de app vind je alle tarieven en parkeerlocaties van betaald parkeren in Nederland. Bij parkeergarages vermeld de app het aantal beschikbare plekken en de openingstijden. Je kunt je bestemming en verwachte aankomsttijd invoeren en de app zal je een totaal overzicht geven van parkeertarieven, straatparkeren, garages & parkeerterreinen, P+R mogelijkheden en reserveerbare parkeerplaatsen rondom je bestemming. Kun je op loopafstand van je bestemming gratis parkeren dan meldt de app dat ook. Zo ga je optimaal voorbereid op pad en kun je nog meer kosten besparen.

Eenmaal op bestemming aangekomen betaal je in heel Nederland in alle grote steden (zoals Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen, Maastricht, Den Bosch) het parkeergeld op straat achteraf via je bankrekening en alléén voor de tijd dat je hebt geparkeerd. Is er op loopafstand een goedkopere parkeerplaats? Dan meldt de app dat! ANWB Parkeren (in samenwerking met Yellowbrick) werkt in heel Nederland: log in met je ANWB Parkeren of Yellowbrick account, voer de zonecode in, controleer je kenteken en start de transactie. Bij terugkomst bij je auto stop je de transactie weer met één druk op de knop. Vergeet nooit meer een lopende transactie door de handige gratis parkeermeldingen. ANWB Parkeren maakt parking easy: het werkt betrouwbaar en gemakkelijk. Kijk voor korting op Yellowbrick en gratis registratie ophttps://www.anwb.nl/mobielparkeren

3. Tanken: actuele prijzen bij alle 4000+ tankstations

Bekijk van alle tankstations de actuele prijzen van benzine (E5/E10), diesel (B7), LPG en CNG, de openingstijden en de voorzieningen. Bij de ledenvoordeel tankstations krijg je 3 tot 5 cent per liter extra korting met je ANWB creditcard. Meer informatie op anwb.nl/tanken. Bij de instellingen kun je ook oplaadpalen selecteren die momenteel bij de MEER tab staan.

4. Meer: Oplaadpunten, Wegenwacht, Mijn ANWB en digitale ledenpas

Oplaadpunten: vind oplaadpunten van alle laadnetwerken in jouw omgeving.
Wegenwacht: direct hulp bij pech: Meld je pech makkelijk via de ANWB Wegenwacht app.
Mijn ANWB: bekijk je digitale ledenpas en je afgenomen diensten bij de ANWB
Actuele eropuit tips & maatregelen in de 1,5 meter afstand samenleving

Klantenservice
Heb je vragen over deze app? Of heb je verbetersuggesties? Stuur deze dan naarappsupport@anwb.nl o.v.v. ANWB Onderweg app of gebruik het formulier bij MEER in de app.

Novedades

Versión 4.7.0

Update van de ANWB Onderweg - Verkeer, Parkeren & Tanken app met in deze versie:

• Nieuw! Oplaadpunten voor elektrische auto’s zijn toegevoegd. Je kan via de MEER tab en via de instellingen bij TANKEN op de kaart oplaadpunten opzoeken en bekijken, direct rondom je locatie en andere locaties in een groot deel van Noord-West Europa. We gaan de functionaliteit verder ontwikkelen.
• Diverse verbeteringen

Verbeterpunten voor de app? Laat het weten via appsupport@anwb.nl

Información

Vendedor
ANWB
Tamaño
60.6 MB
Categoría
Navegación
Compatibilidad

Requiere iOS 12.0 o posterior. Compatible con iPhone, iPad y iPod touch.

Idiomas

Neerlandés

Edad
4+
Copyright
Precio
Gratis

Compatibilidad

  • Compartir en familia

    Hasta seis miembros de una familia podrán usar esta app mientras la función Compartir en familia esté activada.

Más sobre este desarrollador

Quizás te interese