Screenshots

Description

Картата на растот е апликација наменета за следење на растот и навремено препознавање на проблемите што можат да настанат во текот на растот и развојот на детето. Оваа апликација не ги заменува редовните мерења во текот на систематските прегледи кај вашиот лекар.

Information

Provider
Aleksandar Nastevski
Size
17.4 MB
Compatibility

Requires iOS 9.3 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like