Screenshots

Description

Wil jij alles weten over auto’s? Met de gratis Kenteken Check van Finnik ontvang je de meeste uitgebreide informatie over jouw of elke andere Nederlandse auto. Voor iedereen die een auto wil kopen, verkopen of spotten.

Vul een kenteken in en bekijk gratis alle informatie over een auto, zoals de APK-vervaldatum, nieuwprijs en het aantal eigenaren. Ook kan je de tellerstand controleren. De informatie komt uit betrouwbare bronnen zoals RDW, Autotelex, Autotrust en Autozine.

Maak een gratis profiel aan en vergeet nooit meer een APK-keuring, ontvang interessante aanbiedingen en sla al jouw gespotte auto’s op.
En naast alle handige informatie, biedt de Kenteken Check ook Fun Facts over auto’s. Zo heb je altijd iets te vertellen op een feestje.
Wil je echt alles over een auto weten? Dat kan met een Premium Kenteken Check. Van de exacte waarde tot alle opties en accessoires. Voor maar €3,99 weet jij alles om een auto te kopen over verkopen.

**** Zie je je geschiedenis niet? Doe een 'pull to refresh' op de Mijn Finnikpagina en al je gegevens zijn weer beschikbaar. ****

What’s New

Version 5.0.150

Opstarten crash-reparatie.
Snellere opstarttijd.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Information

Provider
VWE Bureau voor Voertuigdocumentatie en -informatie B.V.
Size
152.7 MB
Category
Reference
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages
Age Rating
4+
Copyright
Price
Free
In-App Purchases
  1. Premium Kenteken Check 24,99 kn
  2. Totale Kosten Per Maand Check 8,99 kn
  3. Tellerstand controleren 4,99 kn

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like