iPhone Screenshots

Description

NLB Token Kosova është aplikacion softuerik e cila instalohet dhe përdoret nëpërmjet telefonit mobil dhe shërben për identifikim të shfrytëzuesit dhe për konfirmim të transakcionit të kryer nëpërmjet shërbimit E-Klik.

What’s New

Version 1.3.5

This app has been updated by Apple to use the latest Apple signing certificate.

EN:
Optimised for IOS 11.2
AL:
Pershtatur per IOS 11.2

App Privacy

The developer, Asseco South Eastern Europe, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like