Screenshots

Description

Milionar 2016 te așteaptă cu arhivele sale cu întrebări generale și cu conținut greu. În timp ce joci, te vei bucura și de prietenii tăi. Acesta va termina cu siguranţă plictiseala ta. Datorită Milionar, momentele cele mai plăcute te așteaptă pe tine şi prietenii tai, în plus față de îmbunătățirea cunoștințelor generale. Milionar 2015 nu este doar un concurs de cultură generală, ci, de asemenea, o aplicaţie instructivă și amuzantă.


-Centrul de joc.-
Puteţi să vă faceţi scorul scris, pe care l-aţi câştigat în centrul de joc. Numele Dvs. poate fi văzut printre miile de nume. Pe listă, puteţi spune "aici sunt eu".

-Fără Internet-
Fără a fi nevoie de conectare la Internet, puteţi juca oriunde doriţi; pe autobuz, metrou sau la birou sau acasă ca offline.


-Opţiune 5 jokeri-
Veţi avea drepturile de Joker care sunt apelarea prieteniilor sau întrebarea publicului şi puteţi avea, de asemenea, o şansă de a alege în jumătate opţiunea de a ştii întrebările. Am folosit inteligenţa artificială, care vă va direcţiona în funcţie de nivelurile de dificultate al întrebărilor, în timp ce DVS.utilizaţi Jokeri.

-Alte caracteristici-
- Începând cu 50 scor, puteţi ajunge la 1 milion de scor în 15 paşi. Utilizaţi opţiunea Dumneavoastră în jumătate, în timp ce jucaţi.

- Există o opţiune de telefon joker. În această secţiune, a fost utilizată inteligenţa artificială. În funcţie de nivelul de dificultate, se reduce şansa de a da răspunsul corect.

- Există grade de 1000 scor şi 32000 scor.
- Puteţi salva scorul la centrul de joc. Aveţi limită de secunde pentru fiecare întrebare.

Dacă ştiţi toate întrebările, veţi fi un sau o Milionar.

What’s New

Version 1.8

- Interface changed. (Interfață schimbat.)
- Icon changed. (Icon schimbat)

Information

Provider
Esin Ozkan
Size
17.2 MB
Category
Games
Compatibility

Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Game Center

    Challenge friends and check leaderboards and achievements.

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like