iPhone Screenshots

Description

Lansimi i app ProBet ju lejon që të luani nga SmartPhone juaj, më thjeshtë dhe më shpejtë se kurrë më parë.

- Baste dhe live në 40 sportet
- Shikoni transmetimet e drejtpërdrejta
- Statistikat, raportet dhe formacionet e ekipit
- Rezultate live dhe njoftimi
- Ndiqni takimet - Merrni njoftime dhe monitoroni ndryshimin në rezultatet e basteve të tyre
- Skenoni tiketën dhe përcillni rezultatet e bastit

Baste dhe transmetime të drejtpërdrejta

Bast më një numër të madhë ngjarjesh, shikoni video drejtpëdrejt dhe ndiqni ekipin tuaj të preferuar. ProBet ju ofron një eksperiencë unike - në çdo kohë dhe kudo!

Kombino bastet e drejtpërdrejta me baste të tjera në tiktën tënde

Ju keni humbur fillimin e lojës që dëshironi të vëni bast? Nuk ka problem, ju nuk keni humbur një bast! Me app ProBet , kombinoni baste e drejtpërdrejta me baste të tjera në të njëjtën tiketë.

Jini të informuar !

Informacioni është i vlefshëm! Kjo është arsyeja pse app ProBet ofron statistikat më të rëndësishme për të bërë bastin më të suksesshëm. Marrëdhëniet reciproke, tavolinat dhe formacionet e ekipeve do t'ju ndihmojnë të merrni vendimin më të mirë.
Për bastin e drejtpërdrejtë, ekzistojnë statistika të drejtpërdrejta: posedimi i topit, goditjet ne gola dhe shumë të tjera.

Përfshin njoftimet për biletën dhe të gjitha ndryshimet e drejtpërdrejta

Mos e humbëni një detaj të rëndësishëm nga tiketa juaj! Skenoni një tiketë të paguar ose përfshini një njoftim në biletë të paguar përmes aplikacionit. App ProBet do t'ju njoftojë për çdo qëllim, fundin e gjysmës së lojës dhe të gjitha detajet e tjera të rëndësishme.

Jini në avantazh dhe bastni ,me aplikimin e app ProBet

What’s New

Version 1.0.4

Bug fixes

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Information

Provider
Hattrick Sports Group Limited
Size
37.1 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English, Albanian

Age Rating
You must be at least 17 years old to download this application.
Gambling and Contests
Copyright
© 2017 Hattrick-PSK d.o.o.
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like