Screenshots

Description

Radio Televizioni 21 është një kompani mediale me seli në Prishtinë, Kosovë, që përfshin një kanal televiziv, një radio, një faqe të internetit dhe aplikacionet përkatëse mobile.

RTV21 transmeton 24 orë në rrjetin tokësor dhe atë satelitor në Amerikë dhe Evropë. Edhe Radio 21 transmeton 24 orë përmes valëve FM.

Aplikacioni i RTV21 është krijuar me një dizajn unik dhe modern, që përshtatet për të gjitha pajisjet mobile, dhe gjithashtu mundëson që përdoruesit të lexojnë lajmet kudo qofshin. Aplikacioni përmban këto karakteristika

- Lajmet e fundit
- Navigim në kategori
- Personalizim i lajmeve për tu njoftuar vetëm me lajmet që dëshironi
- Riorganizim i renditjes së rubrikes së lajmeve
- RTV21 Radio
- RTV21 Video Section
- Lexim Offline i lajmeve
- Ruajtje e lajmeve, etj

Nëse keni sugjerime apo ndonjë problem na shkruani lirshëm në email.

What’s New

Version 1.0.16

- Janë rregulluar & pëmirësuar të dhënat për motin.
- Pëmirësime tjera të përgjithshme.

App Privacy

The developer, frakton, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like