Description

Lounea Älykoti tekee kodistasi fiksumman ja turvallisemman.

Lounea Älykoti on aidosti älykäs ja itsestään oppiva järjestelmä, joka tuo turvallisuutta, viihtyvyyttä ja energiansäästöä kotiisi ja koko perheelle. Kotisi varustetaan huomaamattomilla sensoreilla jotka kommunikoivat langattomasti järjestelmän kanssa, halliten mm. lämmitystä, valaistusta ja murtohälytintä. Järjestelmä sopii niin vanhoihin kuin uusiin taloihin, ja tarvittaessa Lounean ammattilaiset asentavat sen käyttövalmiiksi turvallisesti ja nopeasti.

Aito tekoäly oppii sinun ja perheesi rutiinit ja tekee niiden pohjalta fiksuja päätöksiä taustalla sinua vaivaamatta, se on oikea arjen assistentti. Järjestelmä pitää sinut tapahtumien tasalla sovelluksen kautta. Näet milloin lapset tulevat kotiin, mitä kotona tapahtuu juuri nyt, ovatko ovet avoimena, mikä on kotisi lämpötila ja paljon muuta. Laajennat järjestelmää helposti jälkikäteen käyttötarpeiden muuttuessa, uusien antureiden lisääminen on helppoa.

Unohda hankalat itseohjelmoinnit, kömpelöiden toimintasääntöjen viidakko ja jatkuva säätäminen: Anna Lounea Älykodin hoitaa homma puolestasi! Lue lisää www.fiksumpikoti.fi

What’s New

Version 8.6.1

- Mahdollisuus tehdä omia sääntöjä
- Usean älykotipäätteen tuki
- Laitteiden hallintatuki MQTT
- Laitteiden hallintaa kehitetty

App Privacy

The developer, Lounea Palvelut Oy, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location
  • Contact Info
  • Identifiers
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You Might Also Like