Screenshots

Description

Wat goed dat je je resultaten gaat bijhouden in de Fit at Home app!

De Fit at Home app biedt jou als Fit at Home member nog meer mogelijkheden om fit en vitaal te zijn en te blijven. Door jezelf wekelijkse doelen te stellen, die je baseert op het aantal verbrande calorieën of de hoeveelheid gevolgde work-outs, hou je precies bij hoe ver je bent en wat je nog te doen staat! De Fit at Home app houdt heel nauwkeurig je persoonlijke resultaten bij en toont je deze resultaten overzichtelijk in je scherm. Zo ben je in één oogopslag altijd op de hoogte van je progressie. Bij het behalen van je doelen belonen wij je vanuit Fit at Home regelmatig voor al je inspanningen, hoe motiverend is dat!

Daarnaast kun je een dagelijks eetdagboek bijhouden, zodat je inzicht krijgt in wat je eet en drinkt op een dag. Dit dagboek is een steuntje in de rug en helpt om een gezondere levensstijl te bereiken.

Ook vind je in de app het laatste Fit at Home nieuws. Hierdoor mis je niets op het gebied van sport, voeding en vitaliteit. Met de app op zak kun je altijd je voortgang zien. Zo werk je met de Fit at Home app aan de nog betere versie van jezelf!

App Privacy

The developer, Fit at Home, has indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Information

Provider
Fit at Home B.V.
Size
137.9 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages
Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like