inHouse 4+

Lumibay AB

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Anslagstavlan

Kommunicera ny information till alla de boende så som ny portkod, rensning av cykelrummet eller renoveringar. De boende kan posta precis som styrelsen, detta skapar engagemang och aktivitet i föreningen!


Grillplats - bokning

Planerat grillkväll med vännerna? Nu behöver ingen längre gå ut och "paxa" grillplatsen. I appen bokas enkelt grillen och sittplatserna för kvällens middag. Enklare än någonsin att planera sommarens grillkvällar!


Event

Kalender för alla event som berör de boende så som gårdsstädning och årsmöte Öka närvaro vid städdagar och årsmöte genom att annonsera ett event i god tid. Samtliga boende får en push notifikation och informationen finns alltid i appen – lättare att hålla reda på än en lapp i trapphuset!


Festlokal - bokning

Festlokalen gapar ofta ekande tom i föreningar då de boende inte vet att den finns, hur den bokas eller vilka regler som finns för lokalen. Med en enkel knapptryckning i appen kan nu festlokalen bokas av de boende. Utnyttja föreningens kvadratmeter och skapa glädje för de boende som äntligen kan bjuda in till fest!


Tvättstugebokning och kommunikationssystem

Nu är Onesock-app en del av inHouse-app. Vår tvättstugebokning erbjuder många smarta lösningar som underlättar för både boende och styrelsen.


Meddelande mellan boende och styrelse

Slipp massa mail fram och tillbaka, i en överskådlig chattråd kan boende skicka meddelande om allting som gäller den enskilda lägenheten och därmed inte ska postas på anslagstavlan


Gästlägenhet - bokning

Många vet inte ens om att det finns en övernattningslokal i föreningen. Gör den bokningsbar via inHouse-app och ge besökare en bekväm vistelse i er förening. Underlätta för boende att erbjuda vänner och släktingar riktiga sängplatser istället för soffa och uppblåsbara madrasser på golvet.


Dokument från styrelsen

Styrelsen behöver aldrig mer springa trapp upp och trapp ned för att dela ut årsredovisning inför årsmötet. Nu laddas PDFen bara upp i appen. Där kan även stadgar och all annan användbar information för de boende laddas upp. Nu vet äntligen de nyinflyttade vart dom ska hitta all information, detta sparar styrelsen många mail fram och tillbaka. Detta kan i många fall helt ersätta föreningens webbsida.

What’s New

Version 1.52

Nytt i version 1.52
- Mindre förbättringar i profilen

App Privacy

The developer, Lumibay AB, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Identifiers
  • Diagnostics

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity