K&H POS mobilalkalmazás 4+

K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft.

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

A K&H POS mobilalkalmazásunk letöltésével első kézből értesülhet aktualitásainkról, valamint hozzájárulása esetén, mobiltelefonjára küldött üzenetben tájékoztatjuk a bankkártya-elfogadás karbantartásával kapcsolatos rendszerüzenetekről, rendkívüli eseményekről! Mobiltelefonján keresztül így mindig azonnal naprakész lesz a K&H Bankkártya elfogadással kapcsolatos fontos információkról! Ha érdeklődik az innovatív fizetési megoldások trendjeiről és szívesen olvasna a témában praktikus tanácsokat, érdekes cikkeket, iratkozzon fel hírlevelünkre is!


tranzakciós hiba kód beolvasó funkció

Nincs kellemetlenebb helyzet egy kereskedő számára, mint amikor a bankkártyás fizetés elutasításra kerül. A K&H POS mobilalkalmazás használatával azonban, azonnal segíthet a bankkártyatulajdonosnak és tisztázhatják a helyzetet. Nincs más teendő, mint a kapott hibakódot kézzel beírni, vagy a telefonnal a hibakódra közelíteni, és az alkalmazás választ ad az elutasítás lehetséges okára! Az alkalmazást minden kollégája letöltheti a saját telefonjára, így a hibakód beolvasó funkciót ők is használni tudják. Amennyiben telefonjukon beállítják hozzájárulásukat, azonnal értesítést kapnak az esetleges rendszer leállásokról is!


telefonra érkező értesítések (push notification) funkció

A mobilapplikáció letöltésekor Önnek lehetősége van hozzájárulását adni ahhoz, hogy telefonkészülékére értesítéseket küldjünk. Kiválaszthatja, hogy csak a K&H bankkártya elfogadás szolgáltatással kapcsolatos ún. rendszer működéssel, leállással, szoftverfrissítéssel kapcsolatos hírekről, információkról tájékoztassuk és/vagy a szolgáltatással kapcsolatos marketing jellegű, aktuálisan kínált kedvezményeinkről szóló üzeneteket is szeretné megkapni. Az értesítő üzenetek küldésére vonatkozó beállításokat a mobilapplikáción belül bármikor módosíthatja.


rólunk

A K&H POS mobilalkalmazást a K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft nyújtja. Küldetésünk, hogy a magyarországi kereskedők és szolgáltatást nyújtok számára teljeskörű, megbízható innovatív bankkártya elfogadási szolgáltatást biztosítunk, legyen szó fizikai POS terminálról, online fizetésről, Soft POS mobilalkalmazásról vagy felügyelet nélküli fizetési megoldásokról.
Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll az Ön rendelkezésére!
+36 1 328 9400
khpos@kh.hu
www.khpos.hu

App Privacy

The developer, K&H Pénzforgalmi Szolgáltató Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance